מתכון של אלון שבו לעוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש

אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
אלון שבו מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? מכינים מראש ומצננים במקרר עד שהאורחים באים
  • אלון שבו
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.2 קק״ל 3131.9 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 390.2 גרם
    שומן 12.6 גרם 125.8 גרם
    נתרן 17.6 מ״ג 175.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 43.3 מ״ג 433.2 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 173.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 33.4 מ״ג 334.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.2 קק״ל 3131.9 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 390.2 גרם
    שומן 12.6 גרם 125.8 גרם
    נתרן 17.6 מ״ג 175.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.3 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 78.1 גרם
    כולסטרול 43.3 מ״ג 433.2 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 173.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 33.4 מ״ג 334.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

הקינוח האהוב עליי ביותר הוא טירמיסו. מאז שהתחלתי להכין אותו בעצמי הבנתי למעשה כמה הוא פשוט להכנה ואיך ניתן לשדרג ולהכין אותו בהתאם לטעם האישי שלכם. הפלוס הגדול הוא שהטירמיסו משתבח ככל שהוא ממתין יותר זמן במקרר – הבישקוטי מתרככים והקרם סופג את כל הטעמים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
אלון שבו
X

20 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

סירופ קפה

קישוט ועיטור


אופן הכנה

  1. מכינים את סירופ הקפה: מביאים לרתיחה בסיר את הסוכר והמים. מצננים את הסירופ, מוסיפים את האספרסו, האמרטו והרום ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית עמוקה או כלי מרובע אחר במידות הגדולות ממידות הרינג/התבנית.
  2. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והווניל לקציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לקערה גדולה ומשהים במקרר.
  3. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצה והסוכר במשך 5 דקות לקציפה תפוחה ובהירה.
  4. מקפלים בזהירות את קציפת הביצים לתוך קציפת המסקרפונה לתערובת אחידה.
  5. אם משתמשים ברינג, מניחים אותו על משטח ישר ויציב עם נייר אפייה, או על כלי ההגשה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים. מעבירים מיד לתוך הרינג/התבנית ומסדרים בצורה צפופה בשכבה אחת.
  6. מעבירים 1/2 מהקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים אותו בעזרת פלטה. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה משני הצדדים ומניחים מיד על שכבת הקרם. מסדרים שכבה צפופה נוספת.
  7. מעבירים את יתרת הקרם לתוך הרינג/התבנית ומפלסים בעזרת הפלטה. מצננים במקרר. לקראת ההגשה מעבירים סכין בדפנות הרינג ומחלצים אותו בזהירות.
  8. בעזרת מסננת קטנה מפזרים את אבקת הקקאו בנדיבות ומגישים.

עוג מתכונים נפלאים של אלון שבו שאתם חייבים להכין:
מתכון של אלון שבו לעוגת טירמיסו שאפשר להכין מראש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אוריה דוד

    האם אפשר להשתמש בגבינת נפוליאון 25% במקום מסקרפונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף גבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים יותר (מסקרפונה היא 40% שומן)

    Avatar
    אוריה דוד

    האם אפשר להשתמש בגבינת שמנת 25% במקום גבינת מסקרפונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל עדיף גבינת שמנת עם אחוזי שומן גבוהים יותר

      Avatar
      מערכת Foody

      הבישקוטי הספוג ברוטב לא יישמר טוב במקפיא, לכן לא מומלץ להקפיא. אפשר לשמור במקרר במשך מס’ ימים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות