צ’ורוס חמאת בוטנים שאי אפשר להפסיק לזלול

שי-לי ליפא מכינה צ'ורוס - בצק מטוגן עם תוספת חמאת בוטנים וציפוי סוכר וקינמון. קינוח נפלא שמתאים לאירוח בחנוכה
שי-לי ליפא מכינה צ'ורוס - בצק מטוגן עם תוספת חמאת בוטנים וציפוי סוכר וקינמון. קינוח נפלא שמתאים לאירוח בחנוכה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 675.6 קק״ל 20267.3 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 280.8 גרם
    שומן 71.4 גרם 2141.3 גרם
    נתרן 30.5 מ״ג 913.6 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 204.2 גרם
    כולסטרול 36.7 מ״ג 1101.2 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 186.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 29.6 מ״ג 889.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 675.6 קק״ל 20267.3 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 280.8 גרם
    שומן 71.4 גרם 2141.3 גרם
    נתרן 30.5 מ״ג 913.6 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 204.2 גרם
    כולסטרול 36.7 מ״ג 1101.2 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 186.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 29.6 מ״ג 889.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

טיגון

ציפוי


אופן הכנה

  1. יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
  2. מחממים את המים, החמאה והסוכר בסיר על להבה בינונית עד שהם נמסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת חלקה.
  4. מסירים מהלהבה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף עם פיה משוננת בצורת כוכב.
  5. מזלפים את הבצק לתוך השמן הרותח ברצועות באורך 10 ס”מ (חותכים את הרצועות בסכין תוך כדי זילוף), ומטגנים את הצ’ורוס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. 8-6 צ’ורוס בכל סיבוב. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון ומגלגלים את הצ’ורוס בתערובת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’ורוס חמאת בוטנים שאי אפשר להפסיק לזלול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות