-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 294.7 קק״ל 3536.5 קק״לפחמימות 31.0 גרם 372.4 גרםשומן 16.6 גרם 199.7 גרםנתרן 125.5 מ״ג 1506.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרםשומן רווי 9.8 גרם 117.9 גרםכולסטרול 55.8 מ״ג 669.7 מ״גסידן 32.8 מ״ג 393.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 130.1 מ״ג 1561.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות295
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 294.7 קק״ל 3536.5 קק״לפחמימות 31.0 גרם 372.4 גרםשומן 16.6 גרם 199.7 גרםנתרן 125.5 מ״ג 1506.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.6 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרםשומן רווי 9.8 גרם 117.9 גרםכולסטרול 55.8 מ״ג 669.7 מ״גסידן 32.8 מ״ג 393.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 130.1 מ״ג 1561.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 295 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
10גרם או 1 כף אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
70 גרם חמאה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים M
-
1/2 כוס חלב 3%
-
100 גרם שוקולד מריר
קרם
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
30גרם או 3 כפות אבקת סוכר
-
20גרם או 2 כפות אבקת קקאו
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים.
- ממיסים את החמאה.
- מכינים את הבלילה: מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה ולא סמיכה מדי.
- בעזרת כף מחלקים את הבלילה בין השקעים. מזלפים עד ל-3/4 גובה השקע.
- אופים כ-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלק העליון. מוציאים מהתנור ומקררים על רשת.
- מכינים את הקרם: מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה עמוקה ומקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. ערכת זילוף כזאת חייבים בכל בית.
- מזלפים מעל כל קאפקייק תלולית של הקרם ומפזרים מעל את הסוכריות הצבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים.
- ממיסים את החמאה.
- מכינים את הבלילה: מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה ולא סמיכה מדי.
- בעזרת כף מחלקים את הבלילה בין השקעים. מזלפים עד ל-3/4 גובה השקע.
- אופים כ-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלק העליון. מוציאים מהתנור ומקררים על רשת.
- מכינים את הקרם: מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה עמוקה ומקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. ערכת זילוף כזאת חייבים בכל בית.
- מזלפים מעל כל קאפקייק תלולית של הקרם ומפזרים מעל את הסוכריות הצבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
אני השתמשתי רק במתכון של הקרם, והוא יצא פשוט מושלם! טעים ויציב
האם ניתן להכין בתור עוגה?
היי יובל, ניתן להכין בתבנית 26 ס”מ ולאפות בערך 30 דקות עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. בהצלחה!