רקע הנמל מעודכן

עוגת קטיפה אדומה – מלטפת וחגיגית!

רוצים להרשים את האורחים בקינוח אלגנטי ומדהים ביופיו? עוגת קטיפה אדומה תעשה בשבילכם את העבודה. עוגת שכבות בצבעי אדום ולבן מקלאסיקות המטבח האמריקאי
רוצים להרשים את האורחים בקינוח אלגנטי ומדהים ביופיו? עוגת קטיפה אדומה תעשה בשבילכם את העבודה. עוגת שכבות בצבעי אדום ולבן מקלאסיקות המטבח האמריקאי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4591
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4590.9 קק״ל 9181.9 קק״ל
    פחמימות 411.0 גרם 821.9 גרם
    שומן 309.2 גרם 618.3 גרם
    נתרן 727.3 מ״ג 1454.7 מ״ג
    חלבון 48.3 גרם 96.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 119.5 גרם 239.0 גרם
    כולסטרול 453.3 מ״ג 906.6 מ״ג
    סידן 257.5 מ״ג 514.9 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 667.4 מ״ג 1334.7 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4591
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4590.9 קק״ל 9181.9 קק״ל
    פחמימות 411.0 גרם 821.9 גרם
    שומן 309.2 גרם 618.3 גרם
    נתרן 727.3 מ״ג 1454.7 מ״ג
    חלבון 48.3 גרם 96.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 14.7 גרם
    שומן רווי 119.5 גרם 239.0 גרם
    כולסטרול 453.3 מ״ג 906.6 מ״ג
    סידן 257.5 מ״ג 514.9 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 667.4 מ״ג 1334.7 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
מערכת Foody
X

50 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות.
  2. מכינים את הבלילה: מנפים לקערה ומערבבים את כל המרכיבים היבשים: הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
  3. שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים (עם בלון הקצפה) במשך כמה דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים להקציף.
  5. מוסיפים את השמן, החומץ, הווניל, הריוויון וצבע המאכל ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים קצרות עד שמתקבלת בלילה אחידה (גושים קטנים זה לא בעיה).
  7. מחלקים את הבלילה בין התבניות ואופים 25-30 דקות, או עד שהעוגות תופחות קצת, מתייצבת וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ללא פירורים. מצננים לגמרי.
  8. מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר את הגבינה, השמנת, פודינג הוניל ואבקת הסוכר ומקציפים לקרם אחיד.
  9. מרכיבים את העוגה: מיישרים את העוגות בעזרת סכין משוננת (שומרים את הפירורים לקישוט). שמים את השכבה הראשונה על צלחת הגשה ומורחים מעל כמות נדיבה של הקרם. מכסים על ידי השכבה השנייה ומורחים מעליה את הקרם. משתמשים בשאריות הקרם כדי לכסות את שולי העוגה. משתמשים בפירורים האדומים שנשארו כדי לקשט את העוגה מלמעלה.
  10. חותכים ומגישים. שומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קטיפה אדומה – מלטפת וחגיגית!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אילנה קצב
    Avatar
    אילנה קצב

    גלידה תורכית

תגובות (40)

Avatar

    Avatar
    מגי דיין

    היי – המתכון המצולם וזה שכתוב שונים מבחינת הקרם.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, יש ללכת לפי המתכון הכתוב 🙂

    Avatar
    רונית אלכביר

    מה אפשר להחליף לפרווה במקום רוויון

      Avatar
      מערכת Foody

      יוגורט לשתייה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות