סנו רקע

אנג’ל קייק: עוגת טורט מהירה וקלילה עם קצפת ופירות

עוגת טורט מהירה ונהדרת, מושלמת לצד כוס תה או קפה מתוק ולוהט. מומלץ להגיש עם קרם שמנת מתוקה ופירות חתוכים טריים
עוגת טורט מהירה ונהדרת, מושלמת לצד כוס תה או קפה מתוק ולוהט. מומלץ להגיש עם קרם שמנת מתוקה ופירות חתוכים טריים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3202.4 קק״ל 3202.4 קק״ל
    פחמימות 432.2 גרם 432.2 גרם
    שומן 134.4 גרם 134.4 גרם
    נתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״ג
    חלבון 62.8 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרם
    כולסטרול 791.9 מ״ג 791.9 מ״ג
    סידן 664.7 מ״ג 664.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 937.9 מ״ג 937.9 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3202.4 קק״ל 3202.4 קק״ל
    פחמימות 432.2 גרם 432.2 גרם
    שומן 134.4 גרם 134.4 גרם
    נתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״ג
    חלבון 62.8 גרם 62.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרם
    כולסטרול 791.9 מ״ג 791.9 מ״ג
    סידן 664.7 מ״ג 664.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 937.9 מ״ג 937.9 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור

עוגות טורט הן עוגות ביתיות כיפיות שמהוות בסיס למגוון סוגי הגשה. אפשר להכין ורק לפזר אבקת סוכר. אפשר להתפרע ולקשט בקרם ופירות חתוכים. כך או אחרת, מדובר בעוגה מתוקה וטעימה להפליא.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגת טורט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החלבונים לקציפה אוורירית ומוסיפים חצי כוס מהסוכר בהדרגה עד ליצירת קצף יציב אך גמיש. מעבירים לקערה אחרת.
  3. מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים עם יתר הסוכר כ-5 דקות. מוסיפים את החלב, תמצית הווניל והשמן וממשיכים לערבל. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים להטמעתם.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את החלבונים המוקצפים ומקפלים בעדינות בעזרת מרית לבלילה אחידה. יוצקים אוססתה לתבנית אלומיניום גבוהה סנו סושי משומנת קלות.
  5. טורט קרם ופירות2
    מקפלים בקערה את החלבונים המוקצפים עם תערובת העוגה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  6. אופים את העוגה כ-40 דקות עד שהיא מתייצבת ומזהיבה ומגישים עם פירות טריים וקצפת.
טורט קרם ופירות3
מזלפים על העוגה קרם ופירות טריים חתוכים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
טורט קרם ופירות5
עוגת טורט עם קרם ופירות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
tip

טיפ סנו סושי

השתמשו בתבנית עגולה גבוהה סנו סושי לחילוץ קל ומהיר של העוגה מהתבנית ויצירת עיטור מסביב לעוגה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנג’ל קייק: עוגת טורט מהירה וקלילה עם קצפת ופירות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות