קסדיה עם עוף ואננס בגריל
ארוחת טורטיות היא גיוון כיפי לארוחת ערב קלילה שגם ילדים מאוד אוהבים! קסדיה ממולאת בעוף ואננס בטעמי טריאקי וצ'ילי מתקתקים תעשה בשבילכם בדיוק את זה
ארוחת טורטיות היא גיוון כיפי לארוחת ערב קלילה שגם ילדים מאוד אוהבים! קסדיה ממולאת בעוף ואננס בטעמי טריאקי וצ'ילי מתקתקים תעשה בשבילכם בדיוק את זה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.3 קק״ל 3621.2 קק״לפחמימות 86.7 גרם 346.9 גרםשומן 18.7 גרם 74.7 גרםנתרן 714.3 מ״ג 2857.2 מ״גחלבון 85.2 גרם 340.9 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 53.7 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 206.8 מ״ג 827.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 435.1 מ״ג 1740.5 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות905
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.3 קק״ל 3621.2 קק״לפחמימות 86.7 גרם 346.9 גרםשומן 18.7 גרם 74.7 גרםנתרן 714.3 מ״ג 2857.2 מ״גחלבון 85.2 גרם 340.9 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 53.7 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 206.8 מ״ג 827.3 מ״גברזל 5.0 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 435.1 מ״ג 1740.5 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 905 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
1 ק"ג חזה עוף שלם
-
1 חבילה טורטייה גדולהמזרח מערב8 טורטיות לפחות
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 קורט מלח דקאו לפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
3 כפות רוטב טריאקימזרח מערבלעוף
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבלעוף
-
1 קופסת שימורים אננסחתוך לטבעות ומסונן
-
1 בקבוק רוטב טריאקימזרח מערבלהרכבה לפי הטעם
-
1 בקבוק רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבלהרכבה לפי הטעם
הגשה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחתוך לטבעות דקות
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מחממים מעט שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים משני הצדדים: קודם רק “סוגרים” עד שהנתח מחליף את הצבע, ואחרי זה מברישים בתערובת של טריאקי וצ’ילי וממשיכים לצלות עד שהנתח מתרכך ומשחים.
- קוצצים את העוף לרצועות דקות בעזרת סכין חדה.
- מטגנים את פרוסות האננס על מחבת עם מעט שמן, עד שהאננס משחים. חותכים לקוביות בגודל ביס.
- מרכיבים את הקסדיות: מחממים מחבת (ללא שמן). מניחים טורטייה אחת על המחבת ומפזרים מעל את רצועות העוף. מזלפים מעל רוטב טריאקי וצ’ילי לפי הטעם. מפזרים מעל את קוביות האננס, טבעות הצ’ילי ועלי הכוסברה ומכסים בטורטייה נוספת. מטגנים מצד אחד, הופכים בזהירות לצד השני ומשחימים גם.
- חותכים לרבעים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את העוף: מחממים מעט שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים משני הצדדים: קודם רק “סוגרים” עד שהנתח מחליף את הצבע, ואחרי זה מברישים בתערובת של טריאקי וצ’ילי וממשיכים לצלות עד שהנתח מתרכך ומשחים.
- קוצצים את העוף לרצועות דקות בעזרת סכין חדה.
- מטגנים את פרוסות האננס על מחבת עם מעט שמן, עד שהאננס משחים. חותכים לקוביות בגודל ביס.
- מרכיבים את הקסדיות: מחממים מחבת (ללא שמן). מניחים טורטייה אחת על המחבת ומפזרים מעל את רצועות העוף. מזלפים מעל רוטב טריאקי וצ’ילי לפי הטעם. מפזרים מעל את קוביות האננס, טבעות הצ’ילי ועלי הכוסברה ומכסים בטורטייה נוספת. מטגנים מצד אחד, הופכים בזהירות לצד השני ומשחימים גם.
- חותכים לרבעים ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן