קינוח בצ’יק: קרם מסקרפונה וקראמבל לוטוס
קרם מסקרפונה מתוק ואוורירי שמעליו פירורים של עוגיות לוטוס בטעם קרמלי. קינוח קל להכנה שמגישים בתוך כוסות הגשה או כלי גדול גדול ויפה למקסימום רושם
קרם מסקרפונה מתוק ואוורירי שמעליו פירורים של עוגיות לוטוס בטעם קרמלי. קינוח קל להכנה שמגישים בתוך כוסות הגשה או כלי גדול גדול ויפה למקסימום רושם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2406.1 קק״ל 2406.1 קק״לפחמימות 144.1 גרם 144.1 גרםשומן 187.0 גרם 187.0 גרםנתרן 382.1 מ״ג 382.1 מ״גחלבון 19.3 גרם 19.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 2.5 גרםשומן רווי 88.3 גרם 88.3 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 109.5 מ״גסידן 83.4 מ״ג 83.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות2406
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2406.1 קק״ל 2406.1 קק״לפחמימות 144.1 גרם 144.1 גרםשומן 187.0 גרם 187.0 גרםנתרן 382.1 מ״ג 382.1 מ״גחלבון 19.3 גרם 19.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 2.5 גרםשומן רווי 88.3 גרם 88.3 גרםכולסטרול 109.5 מ״ג 109.5 מ״גסידן 83.4 מ״ג 83.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2406 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
-
2 כפות גבינת מסקרפונה
-
2 כפות ממרח לוטוס
קראמבל
-
80 גרם עוגיות לוטוס
-
2 כפות שקדים טחונים
-
25 גרם חמאה רכה
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה וממרח לוטוס ומקציפים עוד כדקה, עד לקבלת קרם חלק.
- יוצקים את הקרם לכלי הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מכינים את הקראמבל ומגישים: מרסקים במעבד מזון עוגיות לוטוס לתערובת פירורית.
- מוסיפים אבקת שקדים וחמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
- שומרים בכלי אטום במקרר עד ההגשה. מפזרים על הקרם ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה וממרח לוטוס ומקציפים עוד כדקה, עד לקבלת קרם חלק.
- יוצקים את הקרם לכלי הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מכינים את הקראמבל ומגישים: מרסקים במעבד מזון עוגיות לוטוס לתערובת פירורית.
- מוסיפים אבקת שקדים וחמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
- שומרים בכלי אטום במקרר עד ההגשה. מפזרים על הקרם ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן