מה הכי רומנטי בעיניי מלי מאירוב? פילה דג מטוגן בציפוי משגע!
פילטים של דג סול או אמנון בציפוי קריספי מנחם, מושרים ומתובלים בלימון, חרדל, עשבי תיבול ותבלינים. מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה ומהירה שאפשר להגיש עם הכל
פילטים של דג סול או אמנון בציפוי קריספי מנחם, מושרים ומתובלים בלימון, חרדל, עשבי תיבול ותבלינים. מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה ומהירה שאפשר להגיש עם הכל
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 345.0 קק״ל 2415.1 קק״לפחמימות 32.1 גרם 224.8 גרםשומן 6.0 גרם 41.8 גרםנתרן 1039.1 מ״ג 7273.7 מ״גחלבון 41.1 גרם 287.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 13.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 14.1 גרםכולסטרול 144.6 מ״ג 1012.2 מ״גסידן 58.8 מ״ג 411.8 מ״גברזל 53.1 מ״ג 371.9 מ״גאשלגן 642.2 מ״ג 4495.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות345
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 345.0 קק״ל 2415.1 קק״לפחמימות 32.1 גרם 224.8 גרםשומן 6.0 גרם 41.8 גרםנתרן 1039.1 מ״ג 7273.7 מ״גחלבון 41.1 גרם 287.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 13.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 14.1 גרםכולסטרול 144.6 מ״ג 1012.2 מ״גסידן 58.8 מ״ג 411.8 מ״גברזל 53.1 מ״ג 371.9 מ״גאשלגן 642.2 מ״ג 4495.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 345 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת הקמח
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
תערובת הביצים
-
2 ביצים L
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה או כוסברה קצוצה
אופן הכנה
- מפשירים ומשרים את הדג עם מרכיבי ההשריה למשך לילה או מספר שעות במקרר.
- שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצל).
- טובלים את הדגים בתערובת הקמח, מיד מעבירים לתערובת הביצים ומטגנים משני הצדדים.
אופן הכנה
- מפשירים ומשרים את הדג עם מרכיבי ההשריה למשך לילה או מספר שעות במקרר.
- שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצל).
- טובלים את הדגים בתערובת הקמח, מיד מעבירים לתערובת הביצים ומטגנים משני הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות