זו לא הכמות זו האיכות: ממתק שוקולד ב-3 מרכיבים בלבד
אנחנו תמיד אומרים שזו לא הכמות זו האיכות: מלי מאירוב מכינה ממתק שוקולד הכי טעים שיש ב-3 מרכיבים בלבד! אז למה אתם מחכים? רוצו להכין!
אנחנו תמיד אומרים שזו לא הכמות זו האיכות: מלי מאירוב מכינה ממתק שוקולד הכי טעים שיש ב-3 מרכיבים בלבד! אז למה אתם מחכים? רוצו להכין!
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.8 קק״ל 681.8 קק״לפחמימות 89.6 גרם 89.6 גרםשומן 28.4 גרם 28.4 גרםנתרן 248.7 מ״ג 248.7 מ״גחלבון 19.2 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 6.8 גרםשומן רווי 5.5 גרם 5.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 47.4 מ״ג 47.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 429.1 מ״ג 429.1 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 3 דק׳כולל 33 דק׳
-
קלוריות682
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 681.8 קק״ל 681.8 קק״לפחמימות 89.6 גרם 89.6 גרםשומן 28.4 גרם 28.4 גרםנתרן 248.7 מ״ג 248.7 מ״גחלבון 19.2 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 6.8 גרםשומן רווי 5.5 גרם 5.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 47.4 מ״ג 47.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 429.1 מ״ג 429.1 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל 33 דק׳ | קלוריות 682 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות שוקולד חלבאו לשלב בין השניים
-
2 כוסות פצפוצי אורז
-
2 כפות חמאת בוטנים חלקה(או טחינה גולמית או נוטלה)
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים כ-30 שניות במיקרו.
- מערבבים היטב ומחממים עוד כ-5 שניות. שוב מערבבים ואם צריך מכניסים שוב למיקרו עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- בקערה - שמים את פצפוצי האורז, חמאת הבוטנים והשוקולד המומס.
- מניחים בתבנית ניילון נצמד או נייר אפייה ומשטחים את התערובת לעובי הרצוי.
- מכניסים להקפאה לחצי שעה, מוציאים וחותכים לקוביות.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים כ-30 שניות במיקרו.
- מערבבים היטב ומחממים עוד כ-5 שניות. שוב מערבבים ואם צריך מכניסים שוב למיקרו עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- בקערה - שמים את פצפוצי האורז, חמאת הבוטנים והשוקולד המומס.
- מניחים בתבנית ניילון נצמד או נייר אפייה ומשטחים את התערובת לעובי הרצוי.
- מכניסים להקפאה לחצי שעה, מוציאים וחותכים לקוביות.
טיפים ממלי מאירוב
- אפשר לחמם במיקרוגל בפולסים של 5 שניות כל פעם ולערבב כל פעם
- ניתן לקשט בסוף את ממתק השוקולד בריבת חלב
- אפשר לערבב גם שברי אגוזים / קורנפלקס / בייגלה
טיפים ממלי מאירוב
- אפשר לחמם במיקרוגל בפולסים של 5 שניות כל פעם ולערבב כל פעם
- ניתן לקשט בסוף את ממתק השוקולד בריבת חלב
- אפשר לערבב גם שברי אגוזים / קורנפלקס / בייגלה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (45)
הילדים אלרגים לבוטנים. במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים ואת הנוטלה?
אפשר להחליף בטחינה ובממרח שוקולד אחר. בהצלחה (: