-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.7 קק״ל 5132.5 קק״לפחמימות 62.8 גרם 753.8 גרםשומן 29.3 גרם 351.5 גרםנתרן 157.9 מ״ג 1895.1 מ״גחלבון 12.2 גרם 146.0 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 100.6 גרםשומן רווי 19.7 גרם 237.0 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 1040.4 מ״גסידן 58.3 מ״ג 699.9 מ״גברזל 7.7 מ״ג 92.0 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 1642.8 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 89.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות428
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.7 קק״ל 5132.5 קק״לפחמימות 62.8 גרם 753.8 גרםשומן 29.3 גרם 351.5 גרםנתרן 157.9 מ״ג 1895.1 מ״גחלבון 12.2 גרם 146.0 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 100.6 גרםשומן רווי 19.7 גרם 237.0 גרםכולסטרול 86.7 מ״ג 1040.4 מ״גסידן 58.3 מ״ג 699.9 מ״גברזל 7.7 מ״ג 92.0 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 1642.8 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 89.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 428 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קאפקייקס
-
3 כפות אבקת קקאו
-
4 כפות מים פושרים
-
110 גרם חמאה רכה
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
210גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
קרם
-
200 גרם שוקולד חלב
-
25 גרם חמאה
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
קישוט
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את שקעי התבנית בעזרת תרסיס השמן, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
- מערבבים בקערית קטנה את הקקאו והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה. שומרים בצד.
- מערבבים היטב בקערה גדולה, בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית, את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, ותמצית הווניל, ומערבבים היטב בין לבין. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד איחוד החומרים. מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים שוב עד שהבלילה הופכת חומה.
- ממלאים את השקעים עד ל-3/4 גובה, ואופים בין 20 ל-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלקם העליון. מקררים על רשת.
- מכינים את הקרם: מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. מעבירים לקירור של 15-20 דקות. מוסיפים את האינסטנט פודינג, מקציפים היטב בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- מקשטים את הקאפקייקס ומפזרים מעל שפע של הסוכריות הצבעוניות. שומרים במקרר בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את שקעי התבנית בעזרת תרסיס השמן, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
- מערבבים בקערית קטנה את הקקאו והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה. שומרים בצד.
- מערבבים היטב בקערה גדולה, בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית, את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, ותמצית הווניל, ומערבבים היטב בין לבין. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד איחוד החומרים. מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים שוב עד שהבלילה הופכת חומה.
- ממלאים את השקעים עד ל-3/4 גובה, ואופים בין 20 ל-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלקם העליון. מקררים על רשת.
- מכינים את הקרם: מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. מעבירים לקירור של 15-20 דקות. מוסיפים את האינסטנט פודינג, מקציפים היטב בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- מקשטים את הקאפקייקס ומפזרים מעל שפע של הסוכריות הצבעוניות. שומרים במקרר בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
חסרה שמנת מתוקה ברשימת המרכיבים לקרם
היי ענת, תודה על עירור תשומת הלב, הוספנו את השמנת לרשימת המצרכים
נראה ממש טוב