עוגת שוקולד עם קפה
מי אמר שרק לילדים מגיעה עוגת שוקולד משמחת? עוגת שוקולד עשירה עם קפה היא הפינוק המושלם למבוגרים. קינוח פשוט להכנה שמתאים לימי הולדת, חגיגות או סתם ליד הקפה
מי אמר שרק לילדים מגיעה עוגת שוקולד משמחת? עוגת שוקולד עשירה עם קפה היא הפינוק המושלם למבוגרים. קינוח פשוט להכנה שמתאים לימי הולדת, חגיגות או סתם ליד הקפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.6 קק״ל 3975.7 קק״לפחמימות 50.2 גרם 502.2 גרםשומן 20.7 גרם 206.7 גרםנתרן 153.5 מ״ג 1535.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 74.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.8 גרםשומן רווי 3.6 גרם 35.8 גרםכולסטרול 89.8 מ״ג 898.3 מ״גסידן 50.0 מ״ג 500.4 מ״גברזל 2.0 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 220.8 מ״ג 2207.6 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות398
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.6 קק״ל 3975.7 קק״לפחמימות 50.2 גרם 502.2 גרםשומן 20.7 גרם 206.7 גרםנתרן 153.5 מ״ג 1535.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 74.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 35.8 גרםשומן רווי 3.6 גרם 35.8 גרםכולסטרול 89.8 מ״ג 898.3 מ״גסידן 50.0 מ״ג 500.4 מ״גברזל 2.0 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 220.8 מ״ג 2207.6 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 398 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
250 גרם סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1 מנה אספרסוקצר
-
1/4 כוס מים
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
75 גרם אבקת קקאו
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
65 גרם שוקולד מרירשבבים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, השמן, החלב, האספרסו, המים, המלח והווניל לתערובת אחידה.
- מוסיפים את אבקת הקקאו, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים שבבי שוקולד מעל.
- מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות (עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא חלק לגמרי). ניתן להגיש עם אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, השמן, החלב, האספרסו, המים, המלח והווניל לתערובת אחידה.
- מוסיפים את אבקת הקקאו, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים שבבי שוקולד מעל.
- מכניסים לתנור ואופים כ-35 דקות (עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא חלק לגמרי). ניתן להגיש עם אבקת סוכר מעל.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
העוגה יצאה דחוסה,?