חגיגת החורף של שי-לי: מרק עגבניות צלויות עם קוביות חלומי פריכות
הגרסה המושלמת למרק עגבניות צלויות בתנור עם בצל ושום. בגירסה הזו, שי לי ליפא מוסיפה גם קוביות חלומי פריכות מושלמות שנותנות עוד מרקם והופכות את הביס לחלומי במיוחד
הגרסה המושלמת למרק עגבניות צלויות בתנור עם בצל ושום. בגירסה הזו, שי לי ליפא מוסיפה גם קוביות חלומי פריכות מושלמות שנותנות עוד מרקם והופכות את הביס לחלומי במיוחד
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.4 קק״ל 752.0 קק״לפחמימות 22.4 גרם 112.2 גרםשומן 4.3 גרם 21.3 גרםנתרן 642.4 מ״ג 3212.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.7 מ״ג 223.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 728.3 מ״ג 3641.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות150
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.4 קק״ל 752.0 קק״לפחמימות 22.4 גרם 112.2 גרםשומן 4.3 גרם 21.3 גרםנתרן 642.4 מ״ג 3212.1 מ״גחלבון 4.4 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.7 מ״ג 223.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 728.3 מ״ג 3641.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 150 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות צלויים
-
8 עגבניות בינוניים
-
2 בצלים בינוניים
-
1 ראש שום
-
1 כף טימין טרי
-
1 כף סוכר חום כהה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2כוס או 45 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
2כוסות או 480 מ"ל מים חמים
-
1שקית או 200 גרם גבינת חלומי
הגשה
-
1 חבילה עיריתקצוצה
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך מכשיר הנינג’ה גריל וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL מכוונים את הטמפרטורה לבינונית MEDIUM ,למשך זמן של 6 דקות.
- לוחצים על כפתור STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את העגבניות הבצל והשום על פלטת הגריל. מפזרים מעליהם את התימין, הסוכר החום, המלח, הפלפל והשמן סוגרים את המכסה
- לאחר 3 דקות פותחים בזהירות את המכסה והופכים את הירקות (מרטיבים מעט בנוזלים ובתבלינים שניגרו על הפלטה). סוגרים את המכסה והמשיכו בצלייה
- כאשר הצלייה מסתיימת, פותחים את המכסה ומוציאים את הירקות. את גבינת החלומי שומרים בצד.
- מסירים את קליפת השום ומעבירים את כל הירקות הצלויים (והנוזלים אם אפשר) לקנקן הבלנדר.
- מוסיפים את שיבולת השועל והמים. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים מעל מגבינת החלומי והעירית הקצוצה.
אופן הכנה
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך מכשיר הנינג’ה גריל וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL מכוונים את הטמפרטורה לבינונית MEDIUM ,למשך זמן של 6 דקות.
- לוחצים על כפתור STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את העגבניות הבצל והשום על פלטת הגריל. מפזרים מעליהם את התימין, הסוכר החום, המלח, הפלפל והשמן סוגרים את המכסה
- לאחר 3 דקות פותחים בזהירות את המכסה והופכים את הירקות (מרטיבים מעט בנוזלים ובתבלינים שניגרו על הפלטה). סוגרים את המכסה והמשיכו בצלייה
- כאשר הצלייה מסתיימת, פותחים את המכסה ומוציאים את הירקות. את גבינת החלומי שומרים בצד.
- מסירים את קליפת השום ומעבירים את כל הירקות הצלויים (והנוזלים אם אפשר) לקנקן הבלנדר.
- מוסיפים את שיבולת השועל והמים. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים מעל מגבינת החלומי והעירית הקצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן