-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1563.8 קק״ל 1563.8 קק״לפחמימות 209.3 גרם 209.3 גרםשומן 36.2 גרם 36.2 גרםנתרן 515.8 מ״ג 515.8 מ״גחלבון 33.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרםכולסטרול 135.5 מ״ג 135.5 מ״גסידן 1147.1 מ״ג 1147.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 1499.2 מ״ג 1499.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 שעות
-
קלוריות1564
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1563.8 קק״ל 1563.8 קק״לפחמימות 209.3 גרם 209.3 גרםשומן 36.2 גרם 36.2 גרםנתרן 515.8 מ״ג 515.8 מ״גחלבון 33.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרםכולסטרול 135.5 מ״ג 135.5 מ״גסידן 1147.1 מ״ג 1147.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 1499.2 מ״ג 1499.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 שעות | קלוריות 1564 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 1/2 כוסות חלב מרוכז
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
1/4 כוס חלב 3%
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את השמנת והחלב המרוכז, מפעילים את הבלנדר לערבול קצר, מוזגים את הנוזל לתבנית רחבה ומקפיאים 8-14 שעות.
- מעבירים את התערובת הקפואה לבלנדר ומכניסים את אבקת הסוכר והחלב.
- מפעילים על תוכנית ה-ICE CREAM ונעזרים במוט הערבול לערבול מיטבי.
- מוציאים מהבלנדר ומקפיאים לעוד כשעה לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכניסים לבלנדר את השמנת והחלב המרוכז, מפעילים את הבלנדר לערבול קצר, מוזגים את הנוזל לתבנית רחבה ומקפיאים 8-14 שעות.
- מעבירים את התערובת הקפואה לבלנדר ומכניסים את אבקת הסוכר והחלב.
- מפעילים על תוכנית ה-ICE CREAM ונעזרים במוט הערבול לערבול מיטבי.
- מוציאים מהבלנדר ומקפיאים לעוד כשעה לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות