טארט גבינה ופירות מבצק עלים של אהרוני
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין טארט גבינה ופירות יער - מנה מושלמת לאירוח מתוק. השימוש בבצק עלים מוכן מראש מקל את ההכנה ומקצר זמנים
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין טארט גבינה ופירות יער - מנה מושלמת לאירוח מתוק. השימוש בבצק עלים מוכן מראש מקל את ההכנה ומקצר זמנים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 8690.7 קק״ל 8690.7 קק״לפחמימות 1942.3 גרם 1942.3 גרםשומן 124.0 גרם 124.0 גרםנתרן 4296.7 מ״ג 4296.7 מ״גחלבון 139.5 גרם 139.5 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 36.5 גרםשומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרםכולסטרול 797.1 מ״ג 797.1 מ״גסידן 1753.9 מ״ג 1753.9 מ״גברזל 45.7 מ״ג 45.7 מ״גאשלגן 2018.2 מ״ג 2018.2 מ״גאבץ 14.9 מ״ג 14.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות8691
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 8690.7 קק״ל 8690.7 קק״לפחמימות 1942.3 גרם 1942.3 גרםשומן 124.0 גרם 124.0 גרםנתרן 4296.7 מ״ג 4296.7 מ״גחלבון 139.5 גרם 139.5 גרםסיבים תזונתיים 36.5 גרם 36.5 גרםשומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרםכולסטרול 797.1 מ״ג 797.1 מ״גסידן 1753.9 מ״ג 1753.9 מ״גברזל 45.7 מ״ג 45.7 מ״גאשלגן 2018.2 מ״ג 2018.2 מ״גאבץ 14.9 מ״ג 14.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 8691 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טארט
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 מיכל גבינת ריקוטה 5%
-
2 כפות אבקת סוכר
-
3 ביצים M
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 כוס פירות יער קפואים
-
1 צנצנת ריבת תות
דבש מתובל
-
1 צנצנת דבש
-
1 מקל קינמון בינוני
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
קישוט
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, אבקת סוכר, 2 ביצים, גרידת לימון ופירות קפואים.
- חותכים מהבצק עיגול בקוטר של התבנית + 2 ס”מ שוליים ומרפדים את התבנית בבצק. בעזרת מזלג מחוררים מעט את תחתית הבצק.
- מורחים שכבה עבה של ריבת תות.
- מעל שכבת התות, מסדרים את תערובת הגבינות והפירות.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד שתערובת הגבינה מתייצבת.
- בינתיים מכינים את הדבש המתובל: שמים בסיר קטן את כל המרכיבים, מחממים מעט ושומרים חם עד ההגשה.
- כשהטארט מוכן, מצננים אותו מעט. לאחר שהתקרר מקשטים בפירות קפואים מעל וזולפים דבש מתובל.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, אבקת סוכר, 2 ביצים, גרידת לימון ופירות קפואים.
- חותכים מהבצק עיגול בקוטר של התבנית + 2 ס”מ שוליים ומרפדים את התבנית בבצק. בעזרת מזלג מחוררים מעט את תחתית הבצק.
- מורחים שכבה עבה של ריבת תות.
- מעל שכבת התות, מסדרים את תערובת הגבינות והפירות.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד שתערובת הגבינה מתייצבת.
- בינתיים מכינים את הדבש המתובל: שמים בסיר קטן את כל המרכיבים, מחממים מעט ושומרים חם עד ההגשה.
- כשהטארט מוכן, מצננים אותו מעט. לאחר שהתקרר מקשטים בפירות קפואים מעל וזולפים דבש מתובל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות