מקפיצים כמו מקצוענים: נודלס עם סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק
נודלס צמחוני ומזין לארוחה משביעה וטעימה! סייטן במרינדה עדינה, מוקפץ בווק עם אפונת שלג פריכה ונודלס ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק
נודלס צמחוני ומזין לארוחה משביעה וטעימה! סייטן במרינדה עדינה, מוקפץ בווק עם אפונת שלג פריכה ונודלס ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק
- בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.5 קק״ל 1325.0 קק״לפחמימות 75.3 גרם 150.5 גרםסוכר 13.3 גרם 26.6 גרםשומן 30.7 גרם 61.3 גרםנתרן 806.3 מ״ג 1612.5 מ״גחלבון 11.9 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 13.8 גרם 27.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 43.5 מ״ג 87.0 מ״גסידן 71.9 מ״ג 143.9 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 291.3 מ״ג 582.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות663
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.5 קק״ל 1325.0 קק״לפחמימות 75.3 גרם 150.5 גרםסוכר 13.3 גרם 26.6 גרםשומן 30.7 גרם 61.3 גרםנתרן 806.3 מ״ג 1612.5 מ״גחלבון 11.9 גרם 23.9 גרםסיבים תזונתיים 13.8 גרם 27.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 43.5 מ״ג 87.0 מ״גסידן 71.9 מ״ג 143.9 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 291.3 מ״ג 582.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! בואו להכין איתנו מגוון מתכונים טעימים, קלים להכנה לכל המשפחה ולקבל מגוון טיפים וכלים שימושיים לבישול מזין המשלב גם תזונה מן הצומח.
בואו והצטרפו לשיעור של בן חן דיאמנט שמלמדת איך להכין נודלס מוקפץ עם נתחי סייטן וירקות ברוטב סצ’ואן וצ’ילי מתוק!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 663 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם סייטןחתוך לרצועות
-
300 גרם אטריות ביצים
-
3 כפות שמן קנולה
-
4 שיני שוםקצוצות
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
2 כוסות אפונת שלגחלוטה ומוכנה
-
1 כוס גזרחתוך לג'ולינאים (גפרורים דקים)
-
1 כוס כרוב לבןפרוס דק מאוד
-
5 גבעולי בצל ירוקחתוכים לטבעות
-
1 כוס נבטים סינייםעבים
-
1 כף שומשוםקלוי
מרינדה סייטן
-
1 כף רוטב סויה קלאסי קנור
-
1 כף קורנפלור
-
1 קורט פלפל לבן טחון
רוטב להקפצה
-
4 כפות רוטב סצ’ואן קנור
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק קנור
אופן הכנה
- משרים את הסייטן במרינדה לעשר דקות.
- משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
- מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת רצועות הסייטן, מקפיצים כשלוש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
- לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
- מוסיפים את הסייטן והנודלס לווק ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את הסייטן והאטריות.
- מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק ומערבבים. מפזרים שומשום קלוי ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את הסייטן במרינדה לעשר דקות.
- משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך, מסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
- מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת רצועות הסייטן, מקפיצים כשלוש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
- לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
- מוסיפים את הסייטן והנודלס לווק ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את הסייטן והאטריות.
- מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק ומערבבים. מפזרים שומשום קלוי ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן