סוכריות פסטה עם עשבי תיבול במילוי גבינות ברוטב שמנת בטטה

מנה שהיא יצירת מופת! סוכריות פסטה נימוחות במלוי גבינות עשירות ונהדרות עם רוטב שמנת בטטה מושלם שעוטף את הכל באהבה!
מנה שהיא יצירת מופת! סוכריות פסטה נימוחות במלוי גבינות עשירות ונהדרות עם רוטב שמנת בטטה מושלם שעוטף את הכל באהבה!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.1 קק״ל 2801.9 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 251.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 149.0 גרם
    נתרן 236.0 מ״ג 4720.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 83.2 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 849.3 מ״ג
    סידן 54.7 מ״ג 1094.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 21.2 מ״ג 423.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.1 קק״ל 2801.9 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 251.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 149.0 גרם
    נתרן 236.0 מ״ג 4720.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 83.2 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 849.3 מ״ג
    סידן 54.7 מ״ג 1094.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 21.2 מ״ג 423.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

אם מתחשק לכם מנת פסטה, אבל בא לכם לעשות עוד כמה צעדים קדימה, אנחנו ממליצים לכם בחום על המתכון המעולה הזה של שרית נובק של פסטה ביתית בצורת סוכריות במילוי גבינות וברוטב שמנת בטטה מפנק שתצטרכו רק לחמם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פסטה

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח, המלח, שמן הזית והביצים לכדור בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים למנוחה של חצי שעה.
  2. בינתיים, מכינים את המילוי: מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הפרמזן, המוצרלה, היין הלבן, המלח והפלפל. מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
  3. מרדדים את הבצק לעלה דק במכונת פסטה (עד לדרגה 5-6) ומניחים יריעת בצק על משטח מקומח קלות. מניחים מעל היריעה את העלים הירוקים, מניחים מעל יריעת בצק נוספת, מהדקים ומעבירים שוב במכונת הפסטה.
  4. מזלפים פס מילוי בשולי הבצק, משאירים 2 ס”מ ריקים מכל צד.
  5. מגלגלים את הבצק מעל המילוי, מרטיבים פס במים לסגירה, מהדקים וצובטים את הקצוות לצורת סוכריה.
  6. מכינים את הרוטב: מחממים את הרוטב במחבת רחבה.
  7. מביאים לרתיחה מים בסיר גדול וממליחים אותם. מבשלים את סוכריות הפסטה, וכשההן צפות מוציאים אותן ישר לתוך המחבת עם הרוטב.
  8. מפזרים פרמז’ן מלמעלה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות