כדורי אוראו במעבד מזון בכמה דקות!
כדורי שוקולד מעוגיות אוראו מפוררות, מעבדים במעבד מזון, מגלגלים, מקררים וזוללים באהבה! הילדים יאהבו ואתם תאהבו את זה שזה פשוט וקל להכנה!
כדורי שוקולד מעוגיות אוראו מפוררות, מעבדים במעבד מזון, מגלגלים, מקררים וזוללים באהבה! הילדים יאהבו ואתם תאהבו את זה שזה פשוט וקל להכנה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.6 קק״ל 3832.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 382.5 גרםשומן 11.9 גרם 237.4 גרםנתרן 52.9 מ״ג 1058.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 38.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 84.8 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 14.1 מ״גסידן 39.0 מ״ג 780.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 60.8 מ״ג 1216.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות192
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.6 קק״ל 3832.0 קק״לפחמימות 19.1 גרם 382.5 גרםשומן 11.9 גרם 237.4 גרםנתרן 52.9 מ״ג 1058.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 38.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 4.2 גרם 84.8 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 14.1 מ״גסידן 39.0 מ״ג 780.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 60.8 מ״ג 1216.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם עוגיות אוראו
-
5 כפות גדושות נוטלהאו כל ממרח שוקולד אחר / שוקולד מומס
-
200 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון דק-דק (כמו קמח).
- שמים את העוגיות המפוררות בקערה, ומוסיפים את ממרח השוקולד והשמנת (מבלי לחמם או להקציף אותה).
- מערבבים בתוך קערת מעבד המזון את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים לה לכמה דקות להתייצב.
- מגלגלים את התערובת לכדורים - אם רוצים, מצפים את הכדורים בשוקולד מומס או בסוכריות צבעונית/ אגוזי לוז גרוסים.
- מומלץ להעביר לצינון לאחר הגלגול ולפני ההגשה.
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות במעבד מזון דק-דק (כמו קמח).
- שמים את העוגיות המפוררות בקערה, ומוסיפים את ממרח השוקולד והשמנת (מבלי לחמם או להקציף אותה).
- מערבבים בתוך קערת מעבד המזון את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים לה לכמה דקות להתייצב.
- מגלגלים את התערובת לכדורים - אם רוצים, מצפים את הכדורים בשוקולד מומס או בסוכריות צבעונית/ אגוזי לוז גרוסים.
- מומלץ להעביר לצינון לאחר הגלגול ולפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן