מתכון לסושי ביתי מושלם! הסושייה של רון יוחננוב

רון יוחננוב מלמד אתכם להכין סושי ביתי כמו בסושיות הכי טובות בעיר! ירקות טריים, אצות ודג סלמון שמנוני זה כל מה שצריך, אההה וגם טיפונת סבלנות
רון יוחננוב מלמד אתכם להכין סושי ביתי כמו בסושיות הכי טובות בעיר! ירקות טריים, אצות ודג סלמון שמנוני זה כל מה שצריך, אההה וגם טיפונת סבלנות
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
510 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.0 קק״ל 592.2 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 37.5 גרם
    שומן 4.4 גרם 35.2 גרם
    נתרן 976.9 מ״ג 7814.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 73.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 155.9 מ״ג 1247.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.0 קק״ל 592.2 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 37.5 גרם
    שומן 4.4 גרם 35.2 גרם
    נתרן 976.9 מ״ג 7814.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 26.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 73.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 155.9 מ״ג 1247.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
510 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סושי

רטבים


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: משרים את האורז בקערה גדולה עם מים ומסננים היטב עד שהמים יוצאים צלולים.
  2. מכניסים את האורז לסיר, מוסיפים מים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
  3. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-20 דקות עד לריכוך האורז.
  4. במקביל לבישול האורז. ממיסים את הסוכר והמלח בחומץ האורז, אפשר לחמם מעט בכיריים כדי לזרז את התהליך.
  5. מכבים את האורז, משאירים את הסיר מכוסה ומניחים לאורז לנוח כ-15 דקות.
  6. מעבירים את האורז לקערה גדולה, שופכים מעל את החומץ המתובל ומערבבים בזהירות. מניחים לאורז להתקרר.
  7. מכינים את הסושי: עוטפים את המחצלת היטב בניילון נצמד.
  8. מנחים אצה על המחצלת (כשהצד המחוספס כלפי מעלה), מעל האצה שכבר דקה של האורז (משאירים שוליים של 2 ס”מ מלמעלה).
  9. בחלק של האצה הקרוב אלינו מניחים את הדג והירקות ומתחילים לגלגל בעזרת המחצלת תוך כדי שמהדקים היטב לאורך כל דרך הגלגול.
  10. חותכים את הרול ל-8 חלקים עם סכין חדה ורטובה, מגישים לצד רטבים וזוללים!

    סושי ביתי מושלם. צילום: רון יוחננוב
    סושי ביתי מושלם. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לסושי ביתי מושלם! הסושייה של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אסתר הלד

    הכנתי את המתכון כבר 20 פעמים, הכי מסודר ופשוט שיש.

תגובות (54)

Avatar

    Avatar
    שירה גואטה

    יש משהוא שיכול להחליף את החומץ אורז ? אם אין לי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, לא, לא מומלץ להחליף את החומץ בהכנת סושי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות