סלט קינואה חגיגי עם מלא הפתעות!
רון יוחננוב מכין סלט מצוין לארוחת ראש השנה הקרבה! סלט קינואה, סלרי, חמוציות ופקאנים מסוכרים, בתוספת קוביות בטטה אפויה מקורמלת ורוטב סילאן ורימונים
רון יוחננוב מכין סלט מצוין לארוחת ראש השנה הקרבה! סלט קינואה, סלרי, חמוציות ופקאנים מסוכרים, בתוספת קוביות בטטה אפויה מקורמלת ורוטב סילאן ורימונים
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.5 קק״ל 2206.1 קק״לפחמימות 62.8 גרם 251.0 גרםשומן 17.5 גרם 70.1 גרםנתרן 338.5 מ״ג 1353.9 מ״גחלבון 15.5 גרם 62.2 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 107.5 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 633.1 מ״ג 2532.3 מ״גברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 3965.4 מ״ג 15861.7 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות552
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.5 קק״ל 2206.1 קק״לפחמימות 62.8 גרם 251.0 גרםשומן 17.5 גרם 70.1 גרםנתרן 338.5 מ״ג 1353.9 מ״גחלבון 15.5 גרם 62.2 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 107.5 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 633.1 מ״ג 2532.3 מ״גברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 3965.4 מ״ג 15861.7 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 552 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 1/2 כוסות קינואהמבושלת ומסוננת
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
3 גבעולי סלריקצוצים דק
-
1 חופן אגוזי מלךקצוצים
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
בטטה
-
1 בטטה בינוניתחתוכה לקוביות
-
1 כף סוכר חום
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
-
5 עלי מרווה
רוטב
-
5 כפות שמן זית
-
1 כף רכז רימונים
-
1 כף סילאן
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הקינואה בסיר עם מים וכף מלח, כמו שמכינים פסטה ומסננים.
- מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה את קוביות הבטטה, מרססים במעט שמן, בוזקים מעל סוכר חום, מפזרים כמה עלי מרווה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה.
- בקערה, מערבבים את הקינואה המבושלת יחד עם הבטטה ושאר המרכיבים.
- מוסיפים את מצרכי הרוטב (ללא ערבוב מקדים) ישירות לקערה, מערבבים היטב ומגישים.
לתפריט ארוחת ראש השנה המלא והנפלא של פודי ורון יוחננוב לחצו כאן! בתיאבון!
אופן הכנה
- מבשלים את הקינואה בסיר עם מים וכף מלח, כמו שמכינים פסטה ומסננים.
- מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה את קוביות הבטטה, מרססים במעט שמן, בוזקים מעל סוכר חום, מפזרים כמה עלי מרווה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה.
- בקערה, מערבבים את הקינואה המבושלת יחד עם הבטטה ושאר המרכיבים.
- מוסיפים את מצרכי הרוטב (ללא ערבוב מקדים) ישירות לקערה, מערבבים היטב ומגישים.
לתפריט ארוחת ראש השנה המלא והנפלא של פודי ורון יוחננוב לחצו כאן! בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
מכינים את המתכון באופן קבוע. הוא משמעותית יותר מוצלח כשמוסיפים לו עדשים שחורות (אחרי שהושרו ובושלו) + מכפילים את כמות הרוטב. אנחנו מוסיפים לו תמיד גם רימונים\נענע ועוד קצת דברים טעימים לכיף
היי עדי, שדרוגים מדליקים ומעניינים 🙂