רקע ראש השנה

סלט קינואה חגיגי עם מלא הפתעות!

רון יוחננוב מכין סלט מצוין לארוחת ראש השנה הקרבה! סלט קינואה, סלרי, חמוציות ופקאנים מסוכרים, בתוספת קוביות בטטה אפויה מקורמלת ורוטב סילאן ורימונים
רון יוחננוב מכין סלט מצוין לארוחת ראש השנה הקרבה! סלט קינואה, סלרי, חמוציות ופקאנים מסוכרים, בתוספת קוביות בטטה אפויה מקורמלת ורוטב סילאן ורימונים
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.5 קק״ל 2206.1 קק״ל
    פחמימות 62.8 גרם 251.0 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.1 גרם
    נתרן 338.5 מ״ג 1353.9 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 62.2 גרם
    סיבים תזונתיים 26.9 גרם 107.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 633.1 מ״ג 2532.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 3965.4 מ״ג 15861.7 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.5 קק״ל 2206.1 קק״ל
    פחמימות 62.8 גרם 251.0 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.1 גרם
    נתרן 338.5 מ״ג 1353.9 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 62.2 גרם
    סיבים תזונתיים 26.9 גרם 107.5 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 633.1 מ״ג 2532.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 3965.4 מ״ג 15861.7 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
רון יוחננוב
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

בטטה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה בסיר עם מים וכף מלח, כמו שמכינים פסטה ומסננים.
  2. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה את קוביות הבטטה, מרססים במעט שמן, בוזקים מעל סוכר חום, מפזרים כמה עלי מרווה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה.

    מכינים את קוביות הבטטה לאפייה עד להשמה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מכינים את קוביות הבטטה לאפייה עד להשמה. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. בקערה, מערבבים את הקינואה המבושלת יחד עם הבטטה ושאר המרכיבים.
    בקערה מערבבים את הקינואה הבטטה ושאר המרכיבים. צילום: טל סיון-ציפורין
    בקערה מערבבים את הקינואה הבטטה ושאר המרכיבים. צילום: טל סיון-ציפורין

    בקערה מערבבים את הקינואה הבטטה ושאר המרכיבים. צילום: טל סיון-ציפורין
    צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מוסיפים את מצרכי הרוטב (ללא ערבוב מקדים) ישירות לקערה, מערבבים היטב ומגישים.
    מוסיפים את מצרכי הרוטב ישירות לקערה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מוסיפים את מצרכי הרוטב ישירות לקערה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מגישים. צילום: טל סיון-ציפורין
    מגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

    לתפריט ארוחת ראש השנה המלא והנפלא של פודי ורון יוחננוב לחצו כאן! בתיאבון!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קינואה חגיגי עם מלא הפתעות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    עדי

    מכינים את המתכון באופן קבוע. הוא משמעותית יותר מוצלח כשמוסיפים לו עדשים שחורות (אחרי שהושרו ובושלו) + מכפילים את כמות הרוטב. אנחנו מוסיפים לו תמיד גם רימונים\נענע ועוד קצת דברים טעימים לכיף

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי, שדרוגים מדליקים ומעניינים 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות