דג על האש של קאיד עבאסי מכרמיאל “דגי הקיבוצים”
ארוחה קלילה, מזינה והכי טעימה שיש! דג שלם צלוי על האש, מתובל בשמן זית, שום ותערובת תבלינים. מנגל חם ועשר דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת
ארוחה קלילה, מזינה והכי טעימה שיש! דג שלם צלוי על האש, מתובל בשמן זית, שום ותערובת תבלינים. מנגל חם ועשר דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.0 קק״ל 729.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 8.6 גרםשומן 62.4 גרם 62.4 גרםנתרן 3478.4 מ״ג 3478.4 מ״גחלבון 35.8 גרם 35.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 77.4 מ״גסידן 29.4 מ״ג 29.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 744.0 מ״ג 744.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות729
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.0 קק״ל 729.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 8.6 גרםשומן 62.4 גרם 62.4 גרםנתרן 3478.4 מ״ג 3478.4 מ״גחלבון 35.8 גרם 35.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 77.4 מ״גסידן 29.4 מ״ג 29.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 744.0 מ״ג 744.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 729 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 דג לבן בינוני
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית תבלין גריללדגים
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מערבבים את כל מצרכי תערובת התבלינים בקערה.
- מעסים את הדג בתערובת התבלינים והשמן זית היטב, מבפנים ומבחוץ (אפשר גם להכין את הדגים מראש ולהניח במקרר).
- מחממים גריל. טיפ זהב! כדי לשמור על אש נמוכה וכדי שהדגים לא ישרפו, מפזרים מלח על הגחלים.
- צולים את הדג מ-2 צדדיו בערך 4-5 דקות לכל צד (תלוי בגודל הדג).
- מגישים עם לימון וירקות חתוכים ועדיף לאכול עם הידיים.
אופן הכנה
- מערבבים את כל מצרכי תערובת התבלינים בקערה.
- מעסים את הדג בתערובת התבלינים והשמן זית היטב, מבפנים ומבחוץ (אפשר גם להכין את הדגים מראש ולהניח במקרר).
- מחממים גריל. טיפ זהב! כדי לשמור על אש נמוכה וכדי שהדגים לא ישרפו, מפזרים מלח על הגחלים.
- צולים את הדג מ-2 צדדיו בערך 4-5 דקות לכל צד (תלוי בגודל הדג).
- מגישים עם לימון וירקות חתוכים ועדיף לאכול עם הידיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן