מנחמת: פסטה ברוטב פטריות ושמנת
פסטה ברוטב שמנת ופטריות או רוטב אלפרדו בשבילכם שמכינים בקלי קלות ושאי אפשר להפסיק לאכול עוד ועוד ממנה, מנת הפסטה המנחמת המושלמת
פסטה ברוטב שמנת ופטריות או רוטב אלפרדו בשבילכם שמכינים בקלי קלות ושאי אפשר להפסיק לאכול עוד ועוד ממנה, מנת הפסטה המנחמת המושלמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 748.0 קק״ל 2991.9 קק״לפחמימות 48.0 גרם 192.1 גרםשומן 56.0 גרם 224.1 גרםנתרן 778.1 מ״ג 3112.5 מ״גחלבון 10.4 גרם 41.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.8 מ״ג 15.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 18.8 מ״ג 75.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות748
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 748.0 קק״ל 2991.9 קק״לפחמימות 48.0 גרם 192.1 גרםשומן 56.0 גרם 224.1 גרםנתרן 778.1 מ״ג 3112.5 מ״גחלבון 10.4 גרם 41.7 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.8 מ״ג 15.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 18.8 מ״ג 75.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 748 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה ספגטיאו פטוצ'יני
-
3 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כף טימין טרילא חובה
-
1 סלסילה פטריות שמפיניון
-
1 סלסילה פטריות מלך היער
-
1/4 כוס יין לבן יבש
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%או שמנת לבישול
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומוסיפים את השום והתימין. מטגנים עד להזהבה קלה. - מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להזהיב.
- מוסיפים את היין, מערבים וממשיכים לבשל על אש גבוהה כ-3 דקות.
- מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
- מתבלים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
- מנקים את הסיר בעזרת סנו סושי - ספוג הפלא נירוסטה.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומוסיפים את השום והתימין. מטגנים עד להזהבה קלה. - מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להזהיב.
- מוסיפים את היין, מערבים וממשיכים לבשל על אש גבוהה כ-3 דקות.
- מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
- מתבלים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
- מנקים את הסיר בעזרת סנו סושי - ספוג הפלא נירוסטה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הכנתי ויצא פצצה!!!
איזה כיף! כל הכבוד!!!
הכנתי לאישתי בזכות האתר שלכם
כיף לשמוע! תודה ושבוע טוב!
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים מהירים
- מתכונים צמחוניים
- פסטה