סנו רקע

מתכון לקאפקייקס שוקולד שובבים עם 3 טופינגים

מחפשים תעסוקה כייפית וטעימה לילדים, יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם לזה! קבלו מתכון קל להכנה, צבעוני, שישמח את כולם. מתכון לקאפקייקס שוקולד עם 3 טופינגים
מחפשים תעסוקה כייפית וטעימה לילדים, יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם לזה! קבלו מתכון קל להכנה, צבעוני, שישמח את כולם. מתכון לקאפקייקס שוקולד עם 3 טופינגים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3106
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3106.0 קק״ל 24848.0 קק״ל
    פחמימות 1771.0 גרם 14167.8 גרם
    שומן 1799.1 גרם 14393.1 גרם
    נתרן 1948.9 מ״ג 15591.0 מ״ג
    חלבון 1707.3 גרם 13658.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1695.7 גרם 13565.3 גרם
    שומן רווי 1738.2 גרם 13905.7 גרם
    כולסטרול 1842.5 מ״ג 14739.8 מ״ג
    סידן 1806.4 מ״ג 14451.3 מ״ג
    ברזל 1692.6 מ״ג 13541.2 מ״ג
    אשלגן 2085.5 מ״ג 16683.9 מ״ג
    אבץ 1691.5 מ״ג 13532.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3106
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3106.0 קק״ל 24848.0 קק״ל
    פחמימות 1771.0 גרם 14167.8 גרם
    שומן 1799.1 גרם 14393.1 גרם
    נתרן 1948.9 מ״ג 15591.0 מ״ג
    חלבון 1707.3 גרם 13658.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1695.7 גרם 13565.3 גרם
    שומן רווי 1738.2 גרם 13905.7 גרם
    כולסטרול 1842.5 מ״ג 14739.8 מ״ג
    סידן 1806.4 מ״ג 14451.3 מ״ג
    ברזל 1692.6 מ״ג 13541.2 מ״ג
    אשלגן 2085.5 מ״ג 16683.9 מ״ג
    אבץ 1691.5 מ״ג 13532.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מערכת Foody
X

16 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

טופינג קצפת ודובדבן

טופינג קרם אוראו ועוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מסדרים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס על גבי תבנית אפייה.
  2. מכינים את הבלילה: שמים בקערת ערבוב גדולה את השמן, הביצים, החלב, הסוכר והמלח וטורפים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  3. ממלאים את התבניות לגובה ¾ ואופים את הקאפקייקים כ-15-20 דקות, או עד שהם תופחים, מתייצבים, וקיסם שננעץ במרכז קאפקייק יוצא יבש בלי פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
  4. מכינים את הטופינג לפי הטעם: שמים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ואינסטנט פודינג לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. לטופינג אוראו מוסיפים את שברי העוגיות. לטופינג שוקולד מוסיפים את הקקאו. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
  5. מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם, ומקשטים לפי הבחירה בדובדבנים מסוכרים, עוגיות אוראו או סוכריות צבעוניות.
    מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם. צילום: שני הלוי
    מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם. צילום: אפיק גבאי
    מקשטים לפי הטעם. צילום: שני הלוי
    מקשטים לפי הטעם. צילום: אפיק גבאי

    קאפקייק שוקולד עם 3 טופינגים. צילום: שני הלוי
    קאפקייק שוקולד עם 3 טופינגים. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לקאפקייקס שוקולד שובבים עם 3 טופינגים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      חלב מן הצומח- סויה, שקדים, שיבולת שועל

    Avatar
    קסניה

    כמה זמן הקאפקייקס עם הקרם אפשר לשמור במקרר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כ-4 ימים במקרר ובמקפיא שבועיים-שלושה.

    Avatar
    ג׳ורדנה מסריק

    נתתם לי רעיון להפתעה לבעלי

      Avatar
      שרה ברנפלד

      יצא מושלם והעיקר מהר מהר ….. מהרגע להרגע

קטגוריות

אביזרים

טכניקות