בלי טיפת קמח: לחם טחינה אוורירי לביס מושלם
המתכון ששיגע את הרשת מגיע גם אליכם, קבלו מתכון ללחם טחינה בלי קמח, ספוגי, בריא וטעים. כל כך קל להכנה, פשוט מכינים ונהנים
המתכון ששיגע את הרשת מגיע גם אליכם, קבלו מתכון ללחם טחינה בלי קמח, ספוגי, בריא וטעים. כל כך קל להכנה, פשוט מכינים ונהנים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1688.6 קק״ל 1688.6 קק״לפחמימות 72.5 גרם 72.5 גרםשומן 129.3 גרם 129.3 גרםנתרן 4463.9 מ״ג 4463.9 מ״גחלבון 70.5 גרם 70.5 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 424.8 מ״ג 424.8 מ״גברזל 22.0 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 1790.1 מ״ג 1790.1 מ״גאבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות1689
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1688.6 קק״ל 1688.6 קק״לפחמימות 72.5 גרם 72.5 גרםשומן 129.3 גרם 129.3 גרםנתרן 4463.9 מ״ג 4463.9 מ״גחלבון 70.5 גרם 70.5 גרםסיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרםשומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 424.8 מ״ג 424.8 מ״גברזל 22.0 מ״ג 22.0 מ״גאשלגן 1790.1 מ״ג 1790.1 מ״גאבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 1689 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 כוס טחינה גולמית
-
3 כפות סילאן
-
4 ביצים L
-
1 כף חומץ 5%
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
תוספות
-
1/2 כוס גרעיני דלעתגרעיני חמנייה, שקדים קצוצים, אגוזים קצוצים דק - כל מה שאוהבים מוסיפים!
-
2 כפות זרעי פשתן
-
4 כפות שומשום
לקישוט
-
1/4 כוס גרעיני חמנייהאו כל גרעין אחר שאוהבים
-
2 כפות שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מוסיפים לבלילה את הפיצוחים, הפשתן ואת השומשום.
- שופכים את הבלילה לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר אינגליש קייק, מרפדים בסנו סושי - נייר אפייה טבעי ומקשטים בפיצוחים ובשומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש בערך עד שהלחם מקבל גוון זהוב והלילה מתייצבת.
- מחלצים בזהירות את הלחם מהתבנית ומכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות אפיה כדי שיקבל קראסט קשיח. פורסים רק אחרי שמתקרר לגמרי.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מוסיפים לבלילה את הפיצוחים, הפשתן ואת השומשום.
- שופכים את הבלילה לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר אינגליש קייק, מרפדים בסנו סושי - נייר אפייה טבעי ומקשטים בפיצוחים ובשומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש בערך עד שהלחם מקבל גוון זהוב והלילה מתייצבת.
- מחלצים בזהירות את הלחם מהתבנית ומכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות אפיה כדי שיקבל קראסט קשיח. פורסים רק אחרי שמתקרר לגמרי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
עשיתי את המתכון אבל פי 3 בכמויות כדי שזה יספיק ל3 מנות בשבילו בעלי .
יפה, מרגלית!
בול בזמן לפסח