מה לשים לך בפיתה? שווארמה פרגית תוצרת בית
מתגעגעים למנת השווארמה האהובה עליכם? תמיד רציתם להרגיש את הניסור של הבשר מהשיח החם? יש לנו מתכון במיוחד בשבילכם לשווארמה פרגית תוצרת בית שתספק את כל החשקים
מתגעגעים למנת השווארמה האהובה עליכם? תמיד רציתם להרגיש את הניסור של הבשר מהשיח החם? יש לנו מתכון במיוחד בשבילכם לשווארמה פרגית תוצרת בית שתספק את כל החשקים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.3 קק״ל 1689.3 קק״לפחמימות 10.7 גרם 42.6 גרםשומן 20.1 גרם 80.3 גרםנתרן 1755.9 מ״ג 7023.6 מ״גחלבון 47.5 גרם 190.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 92.9 מ״ג 371.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות422
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.3 קק״ל 1689.3 קק״לפחמימות 10.7 גרם 42.6 גרםשומן 20.1 גרם 80.3 גרםנתרן 1755.9 מ״ג 7023.6 מ״גחלבון 47.5 גרם 190.0 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 3.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 92.9 מ״ג 371.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 422 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כפית מלח דק
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית בהרט
-
1 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שווארמה
-
800 גרם סטייק פרגית
-
1 בצל בינוניקלוף
הגשה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
- משטיחים את הפרגיות בעזרת פטיש עץ לפרוסות קצת דקות יותר.
- מורחים את הפרגיות במרינדה עד לכיסוי המלא ומקררים למשך לפחות שעה, או לילה שלם.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הבצל לרוחב ונועצים במרכזו שיפוד עץ ארוך.
- נועצים את חתיכות הפרגית, אחת מעל השנייה, ומסובבים כל חתיכה חדשה 90 מעלות ביחס לקודמת.
- אופים 30 דקות, מורידים את חום התנור לחום של 160 מעלות וממשיכים לאפות עוד 90 דקות, עד שהפרגיות מוכנות מבפנים ומשחימות יפה מבחוץ. מצננים קצת.
- מנסרים בעזרת סכין חדה חתיכות שווארמה וממלאים פיתות. מגישים עם סלט קצוץ וטחינה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
- משטיחים את הפרגיות בעזרת פטיש עץ לפרוסות קצת דקות יותר.
- מורחים את הפרגיות במרינדה עד לכיסוי המלא ומקררים למשך לפחות שעה, או לילה שלם.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הבצל לרוחב ונועצים במרכזו שיפוד עץ ארוך.
- נועצים את חתיכות הפרגית, אחת מעל השנייה, ומסובבים כל חתיכה חדשה 90 מעלות ביחס לקודמת.
- אופים 30 דקות, מורידים את חום התנור לחום של 160 מעלות וממשיכים לאפות עוד 90 דקות, עד שהפרגיות מוכנות מבפנים ומשחימות יפה מבחוץ. מצננים קצת.
- מנסרים בעזרת סכין חדה חתיכות שווארמה וממלאים פיתות. מגישים עם סלט קצוץ וטחינה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן