אגרול מטוגן תוצרת בית מדפי אורז

מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    148
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 148.4 קק״ל 1484.1 קק״ל
    פחמימות 13.3 גרם 133.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 66.8 גרם
    נתרן 358.1 מ״ג 3580.8 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 24.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 526.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 286.1 מ״ג 2860.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    148
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 148.4 קק״ל 1484.1 קק״ל
    פחמימות 13.3 גרם 133.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 66.8 גרם
    נתרן 358.1 מ״ג 3580.8 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 24.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 526.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 286.1 מ״ג 2860.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
מערכת Foody
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון חצי עמוק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את הכרוב, הגזר והנבטים כ-5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
  2. מוסיפים את הסויה והשומשום, מערבבים ומצננים.
  3. ממלאים קערה במים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. מכינים את האגרולים: מכניסים דף אורז למים ומשאירים ל-20 שניות עד שהוא מתחיל להתרכך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  5. שמים בשליש התחתון של הדף את תערובת הירקות, מקפלים את השוליים הצדדיים למעטפה ומגלגלים. ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
  6. מטגנים את האגרולים במחבת בשמן חם עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מגישים עם שומשום, בצל ירוק ורוטב סויה.

    אגרול פשוט תוצרת בית מדפי אורז. צילום: אפיק גבאי
    אגרול פשוט תוצרת בית מדפי אורז. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגרול מטוגן תוצרת בית מדפי אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    סיגל

    זה אמור לצאת קריספי? אם כן, מה הסוד? חיכיתי שיזהיב, זה נקרע ונפתח הכל..

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, האגרולים יוצאים קריספים. טיפ כדי שהאגרול לא יפתח לך בטיגון: אפשר “להדביק” את דף האורז עם מעט ביצה טרופה.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי, אם כי יצא פחות טעים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות