פשטידת ברוקולי מהירה – ארוחת ערב לכל המשפחה
חם ביום אבל בערב מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה עם גבינות דלות שומן ומצרכים שיש לכל אחד במקרר
חם ביום אבל בערב מתחיל להתקרר ובא לנו משהו חם ומנחם. הכינו לארוחת הערב פשטידת ברוקולי מהירה עם גבינות דלות שומן ומצרכים שיש לכל אחד במקרר
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.0 קק״ל 892.1 קק״לפחמימות 22.1 גרם 88.2 גרםשומן 11.8 גרם 47.1 גרםנתרן 558.2 מ״ג 2232.8 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרםכולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״גסידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות223
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.0 קק״ל 892.1 קק״לפחמימות 22.1 גרם 88.2 גרםשומן 11.8 גרם 47.1 גרםנתרן 558.2 מ״ג 2232.8 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.7 גרםכולסטרול 105.7 מ״ג 422.9 מ״גסידן 69.8 מ״ג 279.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 130.1 מ״ג 520.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
פשטידת ברוקולי מהירה וכל כך טעימה, אם אין לכם את כל המצרכים להכנת המתכון, לכו לשכנה, לה בטוח יש הכל!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 223 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפשטידת הברוקולי:
-
1 שקית ברוקולי600 גרם ברוקולי קפוא או טרי
-
1 ביצה L
-
4 כפות קמח לבןאו קמח כוסמין
-
1 קופסה קוטג’או גבינה לבנה 5%
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס גבינה צהובה 9%מגוררת
לציפוי:
-
3 כפות פירורי לחם
-
1/2 כוס גבינה צהובה 9%מגוררת
אופן הכנה
- מפשירים את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים רותחים. משהים ל-4 דקות ומסננים מיד.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה.
- משמנים תבנית עגולה או אובלית ושופכים את בלילת הפשטידה.
- זורים מעל את חומרי הציפוי ומכניסים לתנור ל-30 דקות. אם רוצים לשדרג מוסיפים לציפוי גבינת פרמז’ן.
אופן הכנה
- מפשירים את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים רותחים. משהים ל-4 דקות ומסננים מיד.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה.
- משמנים תבנית עגולה או אובלית ושופכים את בלילת הפשטידה.
- זורים מעל את חומרי הציפוי ומכניסים לתנור ל-30 דקות. אם רוצים לשדרג מוסיפים לציפוי גבינת פרמז’ן.
הערות
- את הברוקולי ניתן להחליף בכל ירק אחר שאוהבים. כרובית, פטריות, קישואים... הכל הולך.
הערות
- את הברוקולי ניתן להחליף בכל ירק אחר שאוהבים. כרובית, פטריות, קישואים... הכל הולך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (52)
הפשטידה יצאה מצויינת וקצרה מחמאות. נאלצתי להוסיף עוד חצי כמות בלילה על מנת לכסות 2/3 מגובה הברוקולי, ולאפות עוד 20 דקות, התוצאה קצרה מחמאות.
שמחים לשמוע איריס