ג’בטת שיבולים: זוקיני צלוי, גבינת שמנת וג’בטה קריספית
עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
עצמו את העיניים: ג'בטה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים, גבינת שמנת, בצל ירוק, זוקיני צלויים ועלים רעננים. נו? עשה לכם את זה? גשו מהר להכין!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.7 קק״ל 495.5 קק״לפחמימות 12.4 גרם 24.8 גרםשומן 16.3 גרם 32.7 גרםנתרן 743.1 מ״ג 1486.2 מ״גחלבון 12.2 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.1 גרםשומן רווי 4.7 גרם 9.4 גרםכולסטרול 21.0 מ״ג 42.0 מ״גסידן 191.8 מ״ג 383.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 421.8 מ״ג 843.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות248
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 247.7 קק״ל 495.5 קק״לפחמימות 12.4 גרם 24.8 גרםשומן 16.3 גרם 32.7 גרםנתרן 743.1 מ״ג 1486.2 מ״גחלבון 12.2 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.1 גרםשומן רווי 4.7 גרם 9.4 גרםכולסטרול 21.0 מ״ג 42.0 מ״גסידן 191.8 מ״ג 383.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 421.8 מ״ג 843.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 248 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ג’בטה – לחם איטלקי בינונייםמקמח מלא עם גרעינים
-
2 זוקיני ירוק בינונייםאו קישוא. פרוסים דק
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק
-
1 חופן עלי בייבי
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הקישואים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים בנית תנור בנייר אפייה.
- פורסים את הקישואים לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל שמן זית ומלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות מכל הכיוונים. מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהקישואים מזהיבים.
- חוצים את הג’בטות ומורחים בנדיבות גבינת סימפוניה בצל ירוק.
- מניחים מעל שכבת הגבינה את פרוסות הקישואים ומפזרים את תערובת עלי הבייבי. ממליחים ומפלפלים, ואם בא לכם שימו עוד טיפונת שמן זית.
- חולקים רק עם מי שאוהבים.
אופן הכנה
- מכינים את הקישואים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים בנית תנור בנייר אפייה.
- פורסים את הקישואים לפרוסות של עד חצי ס”מ, מניחים את הפרוסות בקערה, מזלפים מעל שמן זית ומלח ומורחים היטב עם הידיים את הפרוסות מכל הכיוונים. מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהקישואים מזהיבים.
- חוצים את הג’בטות ומורחים בנדיבות גבינת סימפוניה בצל ירוק.
- מניחים מעל שכבת הגבינה את פרוסות הקישואים ומפזרים את תערובת עלי הבייבי. ממליחים ומפלפלים, ואם בא לכם שימו עוד טיפונת שמן זית.
- חולקים רק עם מי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
השילוב של הקישואים עם הגבינה הולך ממש טוב!