מרק עדשים, סלרי ומנגולד

מרק עדשים מושלם לימים קרים. עשיר בירקות וקטניות, מחמם ומשביע עם טאץ' הודי טעים. השימוש בעדשים קל מאוד, הן נכנסות למרק כמו שהן ויוצרות הסמכה טבעית ונהדרת
מרק עדשים מושלם לימים קרים. עשיר בירקות וקטניות, מחמם ומשביע עם טאץ' הודי טעים. השימוש בעדשים קל מאוד, הן נכנסות למרק כמו שהן ויוצרות הסמכה טבעית ונהדרת
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.0 קק״ל 735.1 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 76.4 גרם
    סוכר 7.9 גרם 39.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 29.4 גרם
    נתרן 1128.8 מ״ג 5644.1 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 133.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 128.7 מ״ג 643.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.0 קק״ל 735.1 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 76.4 גרם
    סוכר 7.9 גרם 39.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 29.4 גרם
    נתרן 1128.8 מ״ג 5644.1 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 133.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 128.7 מ״ג 643.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מלי זיידמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים בתוך מסננת תחת זרם מים, עד שהם יוצאים שקופים.
  2. מגרדים את הגזר ושורש הסלרי על פומפייה.
  3. מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומכניסים את הגזר והסלרי, מטגנים תוך כדי ערבוב כשתי דקות ואז מוסיפים את השום לעוד דקת ערבוב.
  4. מוסיפים את המנגולד ונותנים לו להתאדות ולהצטמצם כמה דקות ואז מוסיפים את העדשים ואת רוטב העגבניות.
  5. מערבבים את התיבולית, אבקת המרק והמלח בכוס מים חמים ואז מוסיפים לסיר.
  6. מוסיפים את יתר המים ומביאים לרתיחה.
  7. מבשלים חצי שעה עד שעה על אש בינונית ובודקים מדי פעם, אם סמיך מוסיפים עוד חצי כוס מים. טועמים ומתקנים תיבול.
מרק עדשים כתומות עם סלרי ומנגולד
מרק עדשים כתומות עם סלרי ומנגולד
מרק עדשים כתומות
בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עדשים, סלרי ומנגולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות