פאי בננות וקרמל בכלום עבודה!
פאי בננות או טארט טאטן בננות - לא משנה איך תקראו לו, הוא קינוח חורפי מושחת שאי אפשר לעמוד בפניו. בננות מתקתקות נימוחות על מצע בצק פריך זהוב. כל כך מרשים ועם זאת, קל להכנה
פאי בננות או טארט טאטן בננות - לא משנה איך תקראו לו, הוא קינוח חורפי מושחת שאי אפשר לעמוד בפניו. בננות מתקתקות נימוחות על מצע בצק פריך זהוב. כל כך מרשים ועם זאת, קל להכנה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 802.3 קק״ל 4813.5 קק״לפחמימות 69.3 גרם 416.0 גרםשומן 50.3 גרם 301.6 גרםנתרן 416.8 מ״ג 2500.5 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.4 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרםשומן רווי 20.8 גרם 124.5 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 11.5 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 65.7 מ״ג 394.0 מ״גאבץ 415.5 מ״ג 2493.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות802
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 802.3 קק״ל 4813.5 קק״לפחמימות 69.3 גרם 416.0 גרםשומן 50.3 גרם 301.6 גרםנתרן 416.8 מ״ג 2500.5 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.4 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרםשומן רווי 20.8 גרם 124.5 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 11.5 מ״ג 69.0 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 65.7 מ״ג 394.0 מ״גאבץ 415.5 מ״ג 2493.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 802 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מתוקים
-
7 בננות בינונייםקלופות וחתוכות לרצועות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את הקרמל: מניחים את הסוכר והמים במחבת חסינת חום על הכיריים ומבשלים על חום בינוני, עד להיווצרות קרמל בהיר.
- מכבים את הכיריים ומוסיפים את החמאה.
- מסדרים את הבננות במחבת.
- מכינים את הפאי: פותחים את הבצק המוכן על משטח עבודה ומחוררים מעט בעזרת מזלג.
- מניחים את הבצק על המחבת עם הקרמל והבננות ומהדקים את שוליו.
- אופים בתנור במשך 35-30 דקות או עד שהבצק מזהיב.
- מצננים מעט והופכים לתוך צלחת הגשה.
- מגישים חם, אפשר עם גלידה ליד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות במצב טורבו.
- מכינים את הקרמל: מניחים את הסוכר והמים במחבת חסינת חום על הכיריים ומבשלים על חום בינוני, עד להיווצרות קרמל בהיר.
- מכבים את הכיריים ומוסיפים את החמאה.
- מסדרים את הבננות במחבת.
- מכינים את הפאי: פותחים את הבצק המוכן על משטח עבודה ומחוררים מעט בעזרת מזלג.
- מניחים את הבצק על המחבת עם הקרמל והבננות ומהדקים את שוליו.
- אופים בתנור במשך 35-30 דקות או עד שהבצק מזהיב.
- מצננים מעט והופכים לתוך צלחת הגשה.
- מגישים חם, אפשר עם גלידה ליד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אפשר לשנות לדפיי פילו אם אוהבים ?
פחות מתאים לעוגה מהסוג הזה
איזה קינוח ליד כוס נס קפה
כלום עבודה טעים אש