ספרינג רולס צבעוניים – דפי אורז במילוי ירקות
ספרינג רולס צבעוניים מהממים וטעימים בטירוף מדפי אורז עם מלא ירקות, נבטים ואטריות אורז שמגישים לצד רטבים אסייתים של סויה וצ'ילי
ספרינג רולס צבעוניים מהממים וטעימים בטירוף מדפי אורז עם מלא ירקות, נבטים ואטריות אורז שמגישים לצד רטבים אסייתים של סויה וצ'ילי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 843.5 קק״ל 4217.7 קק״לפחמימות 725.5 גרם 3627.5 גרםשומן 693.1 גרם 3465.3 גרםנתרן 738.2 מ״ג 3691.1 מ״גחלבון 696.5 גרם 3482.6 גרםסיבים תזונתיים 696.3 גרם 3481.7 גרםשומן רווי 692.9 גרם 3464.4 גרםכולסטרול 692.9 מ״ג 3464.4 מ״גסידן 765.5 מ״ג 3827.6 מ״גברזל 694.1 מ״ג 3470.5 מ״גאשלגן 1154.5 מ״ג 5772.7 מ״גאבץ 692.9 מ״ג 3464.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 35 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות844
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 843.5 קק״ל 4217.7 קק״לפחמימות 725.5 גרם 3627.5 גרםשומן 693.1 גרם 3465.3 גרםנתרן 738.2 מ״ג 3691.1 מ״גחלבון 696.5 גרם 3482.6 גרםסיבים תזונתיים 696.3 גרם 3481.7 גרםשומן רווי 692.9 גרם 3464.4 גרםכולסטרול 692.9 מ״ג 3464.4 מ״גסידן 765.5 מ״ג 3827.6 מ״גברזל 694.1 מ״ג 3470.5 מ״גאשלגן 1154.5 מ״ג 5772.7 מ״גאבץ 692.9 מ״ג 3464.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 844 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 דפי אורזמזרח מערבצבעוניים
מילוי
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”ממזרח מערב
-
1 סלסילה נבטי אלפלפא
-
1/2 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות
-
1 גזר גדולחתוך לרצועות דקות או מגורר גס
-
חתוך לרצועות
-
חתוך לרצועות
-
חתוך לרצועות
-
1 אבוקדומגולען וחתוך לרצועות
-
1/4 צרור כוסברה
הגשה
-
מזרח מערב
-
מזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
- מסדרים את הירקות בכלים נפרדים- ככה נוח יותר לעבוד ושכבות המילוי יוצאות יפות יותר.
- ממלאים קערה גדולה במים ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות. הוא עדיין לא יהיה רך לגמרי וזה בסדר. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות.
- סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
- שמים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. דפי האורז מאוד אלסטיים ולא נקרעים בקלות.
- מגלגלים את הרול בצורה הדוקה ככל הניתן, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ומניחים על הקרש.
- ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
- מומלץ לא להצמיד את הרולים המוכנים אחד לשני יותר מדי, כי הם עלולים להידבק.
- חותכים את הרולים בעזרת סכין חדה באמצע, בצורה אלכסונית ומגישים ביחד עם הרטבים.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
- מסדרים את הירקות בכלים נפרדים- ככה נוח יותר לעבוד ושכבות המילוי יוצאות יפות יותר.
- ממלאים קערה גדולה במים ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות. הוא עדיין לא יהיה רך לגמרי וזה בסדר. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים במרכז הדף את התוספות. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
- מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות.
- סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף.
- שמים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. דפי האורז מאוד אלסטיים ולא נקרעים בקלות.
- מגלגלים את הרול בצורה הדוקה ככל הניתן, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ומניחים על הקרש.
- ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
- מומלץ לא להצמיד את הרולים המוכנים אחד לשני יותר מדי, כי הם עלולים להידבק.
- חותכים את הרולים בעזרת סכין חדה באמצע, בצורה אלכסונית ומגישים ביחד עם הרטבים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן