מוקפץ לוהט – נודלס עם רצועות בקר וירקות ברוטב דביק
תמיד יש לנו חשק למוקפץ: קבלו מתכון של מוקפץ עם נודלס, רצועות בקר וירקות ברוטב דביק של טריאקי, סויה וצ'ילי מתוק. מנה אסיאתית משגעת שלא תפסיקו לזלול!
תמיד יש לנו חשק למוקפץ: קבלו מתכון של מוקפץ עם נודלס, רצועות בקר וירקות ברוטב דביק של טריאקי, סויה וצ'ילי מתוק. מנה אסיאתית משגעת שלא תפסיקו לזלול!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 398.5 קק״ל 797.1 קק״לפחמימות 107.4 גרם 214.8 גרםשומן 97.9 גרם 195.9 גרםנתרן 953.9 מ״ג 1907.8 מ״גחלבון 104.7 גרם 209.5 גרםסיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.1 גרםשומן רווי 84.1 גרם 168.3 גרםכולסטרול 134.9 מ״ג 269.9 מ״גסידן 117.9 מ״ג 235.8 מ״גברזל 83.3 מ״ג 166.7 מ״גאשלגן 927.7 מ״ג 1855.5 מ״גאבץ 89.1 מ״ג 178.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות399
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 398.5 קק״ל 797.1 קק״לפחמימות 107.4 גרם 214.8 גרםשומן 97.9 גרם 195.9 גרםנתרן 953.9 מ״ג 1907.8 מ״גחלבון 104.7 גרם 209.5 גרםסיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.1 גרםשומן רווי 84.1 גרם 168.3 גרםכולסטרול 134.9 מ״ג 269.9 מ״גסידן 117.9 מ״ג 235.8 מ״גברזל 83.3 מ״ג 166.7 מ״גאשלגן 927.7 מ״ג 1855.5 מ״גאבץ 89.1 מ״ג 178.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 399 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית אטריות ביציםמזרח מערבדקות, של מזרח ומערב
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערבשל מזרח ומערב
-
250 גרם פילה בקרחתוך לרצועות דקות
-
1 בצל סגולחתוך לחצאי טבעות
-
חתוך לרצועות דקות
-
1 שקית עלי בייבי תרד
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערבשל מזרח ומערב
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערבשל מזרח ומערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערבשל מזרח ומערב
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבקר במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להחליף את צבען. לא חייבים להכין אותן עד הסוף בשלב זה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת. שומרים במחבת את נוזלי הבישול.
- באותה המחבת מקפיצים את הירקות על אש הכי גבוהה במשך 1-2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את כל הרטבים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
- מחזירים למחבת את הבקר, מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב עם הירקות ומקפיצים עוד חצי דקה. מכבים את האש.
- מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את רצועות הבקר במשך כמה דקות, עד שהן מתחילות להחליף את צבען. לא חייבים להכין אותן עד הסוף בשלב זה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת. שומרים במחבת את נוזלי הבישול.
- באותה המחבת מקפיצים את הירקות על אש הכי גבוהה במשך 1-2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את כל הרטבים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
- מחזירים למחבת את הבקר, מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב עם הירקות ומקפיצים עוד חצי דקה. מכבים את האש.
- מפזרים מעל בצל ירוק ושומשום ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן