-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3029.6 קק״ל 3029.6 קק״לפחמימות 352.9 גרם 352.9 גרםשומן 170.4 גרם 170.4 גרםנתרן 1792.2 מ״ג 1792.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 17.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות3030
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3029.6 קק״ל 3029.6 קק״לפחמימות 352.9 גרם 352.9 גרםשומן 170.4 גרם 170.4 גרםנתרן 1792.2 מ״ג 1792.2 מ״גחלבון 17.6 גרם 17.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 3030 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות עוגיות אוראואו עוגיות סנדוויץ פרווה
-
1 מיכל נוזל קוקוס מרוכז וממותקמזרח מערב
-
500 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
-
1/2 כוס ממרח שוקולד פרווהאו 100 גרם שוקולד מריר מומס עם כף שמן
אופן הכנה
- מקציפים שמנת צמחית עם נוזל קוקוס מרוכז, עד לקבלת קרם יציב במרקס מוס.
- טוחנים במעבד מזון 8 עוגיות אוראו לתערובת פירורית.
- מוסיפים מחצית מפירורי העוגיות לקרם המוקצף (את המחצית השנייה שומרים לקישוט) ומקפלים לתוך הקרם עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים בתבנית שכבה של עוגיות שלמות ומעליה מניחים מחצית מהקרם.
- מורחים מעל שכבת הקרם שכבה דקה של שוקולד מומס או ממרח שוקולד פרווה שמחממים קלות במיקרו לריכוך.
- מוסיפים שכבה נוספת של עוגיות ומעליה את יתרת הקרם.
- מכניסים את התבנית למקפיא למספר שעות. אפשר גם ללילה שלם.
- מוציאים מהמקפיא ומקשטים מלמעלה ביתרת השוקולד המומס ובפירורי העוגיות.
אופן הכנה
- מקציפים שמנת צמחית עם נוזל קוקוס מרוכז, עד לקבלת קרם יציב במרקס מוס.
- טוחנים במעבד מזון 8 עוגיות אוראו לתערובת פירורית.
- מוסיפים מחצית מפירורי העוגיות לקרם המוקצף (את המחצית השנייה שומרים לקישוט) ומקפלים לתוך הקרם עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים בתבנית שכבה של עוגיות שלמות ומעליה מניחים מחצית מהקרם.
- מורחים מעל שכבת הקרם שכבה דקה של שוקולד מומס או ממרח שוקולד פרווה שמחממים קלות במיקרו לריכוך.
- מוסיפים שכבה נוספת של עוגיות ומעליה את יתרת הקרם.
- מכניסים את התבנית למקפיא למספר שעות. אפשר גם ללילה שלם.
- מוציאים מהמקפיא ומקשטים מלמעלה ביתרת השוקולד המומס ובפירורי העוגיות.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
הכנתי את העוגה מתוקה להחריד,אבל הבעיה העיקרית שהוצאתי מהקפאה למקרר ולאחר כשעתיים במקרר ורציתי להגיש הקרם היה די מימי ולא יציב כמו שמנת…הלכתי לפי ההוראות ואני עם ניסיון די עשיר בהכנת עוגות.האם העוגה אמורה להישאר בהקפאה ורק כמה דקות לפני ההגשה להוציא מהקפאה? בנוסף האוריאו לא התרכך בכלל ,כך לפחות ציפיתי ולכן גם היה קשה יותר לפרוס את העוגה.אשמח לשמוע מה לא עשיתי נכון או שהעוגה פשוט אמורה להימצא במקפיא עד ההגשה .תודה שוש
היי, העוגה אמורה להיות כמו עוגת גלידה ולכן היא מתוקה יחסית וגם האוראו לא אמורים להתרכך יותר מדי, אלא להיות צ’אנק כאלה בתוך העוגה. מומלץ לשמור אותה בהקפאה ולהעביר למקרר ממש בסמוך להגשה או אפילו להגישה כך, כעוגה גלידה קפואה יחסית.
קטגוריות
אביזרים
טכניקות