אף פעם לא נמאס: סלט פירות קיצי ב-5 דקות
סלט פירות קיצי ומרענן בשלושה צבעים, עם פירות מתוקים, טריים ומשומרים, ואגוזי פקאן מסוכרים לתוספת קראנץ'. אירוח מושלם ב-5 דקות עבודה!
סלט פירות קיצי ומרענן בשלושה צבעים, עם פירות מתוקים, טריים ומשומרים, ואגוזי פקאן מסוכרים לתוספת קראנץ'. אירוח מושלם ב-5 דקות עבודה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1916.5 קק״ל 1916.5 קק״לפחמימות 591.7 גרם 591.7 גרםשומן 225.2 גרם 225.2 גרםנתרן 329.3 מ״ג 329.3 מ״גחלבון 235.6 גרם 235.6 גרםסיבים תזונתיים 222.0 גרם 222.0 גרםשומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרםכולסטרול 202.0 מ״ג 202.0 מ״גסידן 552.0 מ״ג 552.0 מ״גברזל 212.0 מ״ג 212.0 מ״גאשלגן 5802.0 מ״ג 5802.0 מ״גאבץ 202.0 מ״ג 202.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות1917
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1916.5 קק״ל 1916.5 קק״לפחמימות 591.7 גרם 591.7 גרםשומן 225.2 גרם 225.2 גרםנתרן 329.3 מ״ג 329.3 מ״גחלבון 235.6 גרם 235.6 גרםסיבים תזונתיים 222.0 גרם 222.0 גרםשומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרםכולסטרול 202.0 מ״ג 202.0 מ״גסידן 552.0 מ״ג 552.0 מ״גברזל 212.0 מ״ג 212.0 מ״גאשלגן 5802.0 מ״ג 5802.0 מ״גאבץ 202.0 מ״ג 202.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 1917 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קופסה אננסמשומר
-
1 אבטיח בינוני
-
2 כוסות ענבים
-
2 קיווי
-
2 בננות
-
1 קופסה אוכמניות טריות
-
1/2 כוס פקאנים מסוכריםחתוכים גס
אופן הכנה
- מסננים את הנוזל מקופסת שימורי האננס ושומרים בצד.
- חותכים את טבעות האננס לקוביות בגודל ביס.
- חוצים את האבטיח, מניילנים את אחד החצאים ושומרים במקרר. מהחצי השני מייצרים כדורי אבטיח בעזרת כפית פריזיאן (אפשר גם לחתוך לקוביות בגודל ביס).
- שוטפים וחוצים את הענבים לשני חצאים.
- מקלפים את הקיווי והבננות וחותכים לקוביות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת שתי כפות.
- יוצקים על הסלט רבע כוס ממיץ האננס ומערבבים.
- מניילנים את קערת הסלט בסנו סושי - ניילון נצמד ומעבירים לקירור לפני הגשה.
אופן הכנה
- מסננים את הנוזל מקופסת שימורי האננס ושומרים בצד.
- חותכים את טבעות האננס לקוביות בגודל ביס.
- חוצים את האבטיח, מניילנים את אחד החצאים ושומרים במקרר. מהחצי השני מייצרים כדורי אבטיח בעזרת כפית פריזיאן (אפשר גם לחתוך לקוביות בגודל ביס).
- שוטפים וחוצים את הענבים לשני חצאים.
- מקלפים את הקיווי והבננות וחותכים לקוביות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת שתי כפות.
- יוצקים על הסלט רבע כוס ממיץ האננס ומערבבים.
- מניילנים את קערת הסלט בסנו סושי - ניילון נצמד ומעבירים לקירור לפני הגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן