קאפקייק ביצת עין: זה רק נראה כמו ביצה!
בדיוק כמו במשימות של מאסטר שף - קאפקייק ביצת עין, שנראה ממש כמו ביצת עין מטוגנת, אבל מדובר בקינוח מתוק בהחלט, עם קצפת ומשמש מבושל בסירופ
בדיוק כמו במשימות של מאסטר שף - קאפקייק ביצת עין, שנראה ממש כמו ביצת עין מטוגנת, אבל מדובר בקינוח מתוק בהחלט, עם קצפת ומשמש מבושל בסירופ
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4652.6 קק״ל 4652.6 קק״לפחמימות 815.5 גרם 815.5 גרםשומן 513.7 גרם 513.7 גרםנתרן 4161.6 מ״ג 4161.6 מ״גחלבון 356.8 גרם 356.8 גרםסיבים תזונתיים 288.5 גרם 288.5 גרםשומן רווי 364.9 גרם 364.9 גרםכולסטרול 917.2 מ״ג 917.2 מ״גסידן 827.5 מ״ג 827.5 מ״גברזל 293.0 מ״ג 293.0 מ״גאשלגן 1303.9 מ״ג 1303.9 מ״גאבץ 292.8 מ״ג 292.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות4653
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4652.6 קק״ל 4652.6 קק״לפחמימות 815.5 גרם 815.5 גרםשומן 513.7 גרם 513.7 גרםנתרן 4161.6 מ״ג 4161.6 מ״גחלבון 356.8 גרם 356.8 גרםסיבים תזונתיים 288.5 גרם 288.5 גרםשומן רווי 364.9 גרם 364.9 גרםכולסטרול 917.2 מ״ג 917.2 מ״גסידן 827.5 מ״ג 827.5 מ״גברזל 293.0 מ״ג 293.0 מ״גאשלגן 1303.9 מ״ג 1303.9 מ״גאבץ 292.8 מ״ג 292.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 4653 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט ביצת עין
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
כפית תמצית וניל
-
250 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- חוצים 6 משמשים של ״גליל״ ומבשלים אותם בתערובת של סוכר, מים ותמצית וניל עד לריכוך. מניחים להצטנן.
- מערבבים בקערה קמח תופח, סוכר, שמן, ביצים וחלב עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים עם מנג׳טים, ואופים למשך כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שקיסם שמוכנס יוצא יבש.
- בקערה נוספת מערבלים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל עד שמתקבל קרם אחיד.
- כשהקאפקייקס מתקררים מורחים עליהם את קרם הוניל בנדיבות ומניחים חצי משמש על כל קאפקייק. רצוי להקטין את הקוטר של המשמש בעזרת סכין חדה כך שייראה כמו חלמון ביצה.
- אפשר לפזר מעט קינמון למראה של פלפל שחור. מומלץ להגיש את קאפקייק ביצת עין עם כוס תה.
אופן הכנה
- חוצים 6 משמשים של ״גליל״ ומבשלים אותם בתערובת של סוכר, מים ותמצית וניל עד לריכוך. מניחים להצטנן.
- מערבבים בקערה קמח תופח, סוכר, שמן, ביצים וחלב עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים עם מנג׳טים, ואופים למשך כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שקיסם שמוכנס יוצא יבש.
- בקערה נוספת מערבלים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל עד שמתקבל קרם אחיד.
- כשהקאפקייקס מתקררים מורחים עליהם את קרם הוניל בנדיבות ומניחים חצי משמש על כל קאפקייק. רצוי להקטין את הקוטר של המשמש בעזרת סכין חדה כך שייראה כמו חלמון ביצה.
- אפשר לפזר מעט קינמון למראה של פלפל שחור. מומלץ להגיש את קאפקייק ביצת עין עם כוס תה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן