רביולי קישואים מושלם ונטול פחמימות

אתם הולכים להתאהב: רביולי עשוי מרצועות קישואים! מתכון צמחוני ונטול פחמימות. זהירות, גם מי שאוהב פחמימות הולך לריב אתכם על המנה הזו
אתם הולכים להתאהב: רביולי עשוי מרצועות קישואים! מתכון צמחוני ונטול פחמימות. זהירות, גם מי שאוהב פחמימות הולך לריב אתכם על המנה הזו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.3 קק״ל 993.0 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 72.3 גרם
    סוכר 5.2 גרם 52.4 גרם
    שומן 5.4 גרם 54.3 גרם
    נתרן 306.3 מ״ג 3062.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 58.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 361.2 מ״ג
    סידן 193.1 מ״ג 1931.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 200.5 מ״ג 2004.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.3 קק״ל 993.0 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 72.3 גרם
    סוכר 5.2 גרם 52.4 גרם
    שומן 5.4 גרם 54.3 גרם
    נתרן 306.3 מ״ג 3062.7 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 58.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.9 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 361.2 מ״ג
    סידן 193.1 מ״ג 1931.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 200.5 מ״ג 2004.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית חסינת חום בשמן זית.
  2. מכינים את ה”פסטה”: בעזרת קולפן חותכים לאורך את שני צידי הזוקיני כדי להפטר מהקליפה החיצונית וכך ממשיכים לגלף באמצעות הקולפן את הזוקיני משני צידיו לאורך כדי לקבל רצועות ארוכות, רחבות ודקיקותשל זוקיני. ממשיכים כך משני הצדדים עד שמגיעים למרכז הזוקיני.
  3. מכינים את מילוי הרביולי: בקערה מערבבים הריקוטה, הביצה, 2 כפות מהבזיליקום, שום, מלח ופלפל.
  4. כעת מרכיבים את הרביולי: לוקחים שתי רצועות רביולי ומניחים אותם כך שהן חופפות אחת לשנייה ואחת עולה קצת על השנייה. כעת לוקחים עוד שתי רצועות ומניחים אותן על הרצועות שהכנו בצורה אופקית כך שמתקבלת צורת צלב.
  5. מניחים כף מהמילוי במרכז הצלב ואז סוגרים את כל ארבעת הרצועות מעל המילוי, כך שנוצר מרובע שמנמן של “רביולי” ממולא.
  6. מניחים את הרביולי בתבנית כשהחלק אותו סגרנו פונה כלפי מטה, ולא רואים מבחוץ את הסגירה.
  7. ממשיכים להכין באותו אופן את כל הרביולי ומסדרים אותם בתבנית.
  8. כעת שופכים את רוטב העגבניות בין הרביולי ומפזרים את המוצרלה המגורדת מעל.
  9. אופים למשך 25-30 דקות עד שהקישוא במצב אל דנטה והגבינה נמסה.
  10. מוציאים את התבנית, מפזרים את הבזילקום הנותר ומגישים. אפשר לגרד חצי כוס פרמזן לפני ההגשה ולהכניס לעוד 5 דקות לתנור במצב גריל כדי לקבל הקרמה מפתה.

    רביולי קישואים 2
    רביולי קישואים יפהפה ומפתיע. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רביולי קישואים מושלם ונטול פחמימות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות