רביולי קישואים מושלם ונטול פחמימות
אתם הולכים להתאהב: רביולי עשוי מרצועות קישואים! מתכון צמחוני ונטול פחמימות. זהירות, גם מי שאוהב פחמימות הולך לריב אתכם על המנה הזו
אתם הולכים להתאהב: רביולי עשוי מרצועות קישואים! מתכון צמחוני ונטול פחמימות. זהירות, גם מי שאוהב פחמימות הולך לריב אתכם על המנה הזו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.3 קק״ל 993.0 קק״לפחמימות 7.2 גרם 72.3 גרםסוכר 5.2 גרם 52.4 גרםשומן 5.4 גרם 54.3 גרםנתרן 306.3 מ״ג 3062.7 מ״גחלבון 5.8 גרם 58.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.9 גרםשומן רווי 1.9 גרם 18.7 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 361.2 מ״גסידן 193.1 מ״ג 1931.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 200.5 מ״ג 2004.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות99
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.3 קק״ל 993.0 קק״לפחמימות 7.2 גרם 72.3 גרםסוכר 5.2 גרם 52.4 גרםשומן 5.4 גרם 54.3 גרםנתרן 306.3 מ״ג 3062.7 מ״גחלבון 5.8 גרם 58.2 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.9 גרםשומן רווי 1.9 גרם 18.7 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 361.2 מ״גסידן 193.1 מ״ג 1931.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 200.5 מ״ג 2004.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 99 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כפית שמן זיתלשימון התבנית או כמה התזות מתרסיס שמן זית
-
4 זוקיני ירוק בינונייםאו קישואים
מילוי
-
1קופסה או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1 ביצה L
-
1/4 כוס בזיליקוםעלים חתוכים לרצועות
-
1 שן שוםכתושה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
1 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית חסינת חום בשמן זית.
- מכינים את ה”פסטה”: בעזרת קולפן חותכים לאורך את שני צידי הזוקיני כדי להפטר מהקליפה החיצונית וכך ממשיכים לגלף באמצעות הקולפן את הזוקיני משני צידיו לאורך כדי לקבל רצועות ארוכות, רחבות ודקיקותשל זוקיני. ממשיכים כך משני הצדדים עד שמגיעים למרכז הזוקיני.
- מכינים את מילוי הרביולי: בקערה מערבבים הריקוטה, הביצה, 2 כפות מהבזיליקום, שום, מלח ופלפל.
- כעת מרכיבים את הרביולי: לוקחים שתי רצועות רביולי ומניחים אותם כך שהן חופפות אחת לשנייה ואחת עולה קצת על השנייה. כעת לוקחים עוד שתי רצועות ומניחים אותן על הרצועות שהכנו בצורה אופקית כך שמתקבלת צורת צלב.
- מניחים כף מהמילוי במרכז הצלב ואז סוגרים את כל ארבעת הרצועות מעל המילוי, כך שנוצר מרובע שמנמן של “רביולי” ממולא.
- מניחים את הרביולי בתבנית כשהחלק אותו סגרנו פונה כלפי מטה, ולא רואים מבחוץ את הסגירה.
- ממשיכים להכין באותו אופן את כל הרביולי ומסדרים אותם בתבנית.
- כעת שופכים את רוטב העגבניות בין הרביולי ומפזרים את המוצרלה המגורדת מעל.
- אופים למשך 25-30 דקות עד שהקישוא במצב אל דנטה והגבינה נמסה.
- מוציאים את התבנית, מפזרים את הבזילקום הנותר ומגישים. אפשר לגרד חצי כוס פרמזן לפני ההגשה ולהכניס לעוד 5 דקות לתנור במצב גריל כדי לקבל הקרמה מפתה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית חסינת חום בשמן זית.
- מכינים את ה”פסטה”: בעזרת קולפן חותכים לאורך את שני צידי הזוקיני כדי להפטר מהקליפה החיצונית וכך ממשיכים לגלף באמצעות הקולפן את הזוקיני משני צידיו לאורך כדי לקבל רצועות ארוכות, רחבות ודקיקותשל זוקיני. ממשיכים כך משני הצדדים עד שמגיעים למרכז הזוקיני.
- מכינים את מילוי הרביולי: בקערה מערבבים הריקוטה, הביצה, 2 כפות מהבזיליקום, שום, מלח ופלפל.
- כעת מרכיבים את הרביולי: לוקחים שתי רצועות רביולי ומניחים אותם כך שהן חופפות אחת לשנייה ואחת עולה קצת על השנייה. כעת לוקחים עוד שתי רצועות ומניחים אותן על הרצועות שהכנו בצורה אופקית כך שמתקבלת צורת צלב.
- מניחים כף מהמילוי במרכז הצלב ואז סוגרים את כל ארבעת הרצועות מעל המילוי, כך שנוצר מרובע שמנמן של “רביולי” ממולא.
- מניחים את הרביולי בתבנית כשהחלק אותו סגרנו פונה כלפי מטה, ולא רואים מבחוץ את הסגירה.
- ממשיכים להכין באותו אופן את כל הרביולי ומסדרים אותם בתבנית.
- כעת שופכים את רוטב העגבניות בין הרביולי ומפזרים את המוצרלה המגורדת מעל.
- אופים למשך 25-30 דקות עד שהקישוא במצב אל דנטה והגבינה נמסה.
- מוציאים את התבנית, מפזרים את הבזילקום הנותר ומגישים. אפשר לגרד חצי כוס פרמזן לפני ההגשה ולהכניס לעוד 5 דקות לתנור במצב גריל כדי לקבל הקרמה מפתה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן