סלמון עם סלט קינואה – בריאות וטעם במנה אחת!
דג סלמון עם סלט קינואה ורימונים צבעוני ובריא, ברוטב מתקתק שמשתלב באופן מושלם. מנה נהדרת גם ליום של חול וגם לארוחה חגיגית. בריא זה הטעים החדש!
דג סלמון עם סלט קינואה ורימונים צבעוני ובריא, ברוטב מתקתק שמשתלב באופן מושלם. מנה נהדרת גם ליום של חול וגם לארוחה חגיגית. בריא זה הטעים החדש!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 410.0 קק״ל 1640.0 קק״לפחמימות 174.4 גרם 697.4 גרםשומן 173.6 גרם 694.3 גרםנתרן 959.3 מ״ג 3837.2 מ״גחלבון 157.8 גרם 631.2 גרםסיבים תזונתיים 156.5 גרם 625.8 גרםשומן רווי 157.6 גרם 630.5 גרםכולסטרול 155.2 מ״ג 620.7 מ״גסידן 176.2 מ״ג 705.0 מ״גברזל 156.2 מ״ג 624.6 מ״גאשלגן 346.1 מ״ג 1384.6 מ״גאבץ 155.6 מ״ג 622.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות410
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 410.0 קק״ל 1640.0 קק״לפחמימות 174.4 גרם 697.4 גרםשומן 173.6 גרם 694.3 גרםנתרן 959.3 מ״ג 3837.2 מ״גחלבון 157.8 גרם 631.2 גרםסיבים תזונתיים 156.5 גרם 625.8 גרםשומן רווי 157.6 גרם 630.5 גרםכולסטרול 155.2 מ״ג 620.7 מ״גסידן 176.2 מ״ג 705.0 מ״גברזל 156.2 מ״ג 624.6 מ״גאשלגן 346.1 מ״ג 1384.6 מ״גאבץ 155.6 מ״ג 622.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 410 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
סלמון
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים, מוסיפים את הקינואה ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים, והקינואה מבושלת ורכה. מצננים.
- מכינים את הסלט: שמים בקערה גדולה את הקינואה.
- מוסיפים את הבצל, עשבי התיבול, גרגירי הרימון והמלח ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים.
- מחממים שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הסלמון ומטגנים במשך כ-2-3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה כדי שהדג ישאר עסיסי.
- מניחים בצלחת הגשה כמות נדיבה של הסלט, לידו פרוסת סלמון ומגישים.
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים, מוסיפים את הקינואה ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים, והקינואה מבושלת ורכה. מצננים.
- מכינים את הסלט: שמים בקערה גדולה את הקינואה.
- מוסיפים את הבצל, עשבי התיבול, גרגירי הרימון והמלח ומערבבים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים.
- מחממים שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הסלמון ומטגנים במשך כ-2-3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה כדי שהדג ישאר עסיסי.
- מניחים בצלחת הגשה כמות נדיבה של הסלט, לידו פרוסת סלמון ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן