קינוח בכוס: פאי תפוחים משגע ללא אפייה!
לכל אוהבי הקינוחים האישיים, קבלו מתכון טריק לפאי תפוחים ללא אפייה שמורכב משכבות מתוקות ומוגש בכוסות אישיות ומפנקות. שנה טובה, טעימה ומתוקה!
לכל אוהבי הקינוחים האישיים, קבלו מתכון טריק לפאי תפוחים ללא אפייה שמורכב משכבות מתוקות ומוגש בכוסות אישיות ומפנקות. שנה טובה, טעימה ומתוקה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1087.1 קק״ל 4348.5 קק״לפחמימות 125.3 גרם 501.4 גרםשומן 61.0 גרם 244.0 גרםנתרן 241.8 מ״ג 967.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרםשומן רווי 49.4 גרם 197.4 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 840.9 מ״ג 3363.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 10 שעות
-
קלוריות1087
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1087.1 קק״ל 4348.5 קק״לפחמימות 125.3 גרם 501.4 גרםשומן 61.0 גרם 244.0 גרםנתרן 241.8 מ״ג 967.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרםשומן רווי 49.4 גרם 197.4 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 840.9 מ״ג 3363.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 10 שעות | קלוריות 1087 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבות קרם קוקוס
תפוחים מקורמלים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
40 גרם חמאהאו אותה כמות של מרגרינה במידה ורוצים גרסת פרווה למתכון
-
5 כפות סוכר חוםאו יותר לפי הטעם
-
1/4 כפית קינמון טחוןאופציונלי
שכבות פירורים
-
250גרם או 1 חבילה פתי בר ונילטחונים
הגשה
-
מזרח מערבקלויים
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: שמים בסיר את קרם הקוקוס, החלב הצמחי, הסוכר והקורנפלור. מערבבים היטב בעזרת מטרפה כדי שלא יישארו גושים.
- מבשלים את הקרם על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע במשך כ-5 דקות או עד שהוא מסמיך. מניילנים ומקררים.
- מכינים את התפוחים: ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס והתערובת מקבלת גוון קרמלי.
- מוסיפים את התפוחים והקינמון, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות. מצננים.
- כשהקרם קר, פותחים את פחית קרם הקוקוס המקוררת ומוסיפים לקערה עם הקרם רק את החלק הלבן השומני.
- מקציפים שוב עד שמתקבל קרם חלק במרקם סמיך.
- מרכיבים את הקינוח: יוצקים בתחתית הכוס כמה כפות קרם ומפזרים מעל שכבה דקה של עוגיות טחונות.
- מכסים בשכבת קרם נוספת ומעליה מניחים שכבת תפוחים מקורמלים.
- חוזרים שוב על הפעולה באותו סדר.
- לפני ההגשה מניחים בכל כוס כדור סורבה קוקוס, מפזרים שבבי קוקוס קלויים ומגישים. שומרים בקירור.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: שמים בסיר את קרם הקוקוס, החלב הצמחי, הסוכר והקורנפלור. מערבבים היטב בעזרת מטרפה כדי שלא יישארו גושים.
- מבשלים את הקרם על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע במשך כ-5 דקות או עד שהוא מסמיך. מניילנים ומקררים.
- מכינים את התפוחים: ממיסים את החמאה במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס והתערובת מקבלת גוון קרמלי.
- מוסיפים את התפוחים והקינמון, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות. מצננים.
- כשהקרם קר, פותחים את פחית קרם הקוקוס המקוררת ומוסיפים לקערה עם הקרם רק את החלק הלבן השומני.
- מקציפים שוב עד שמתקבל קרם חלק במרקם סמיך.
- מרכיבים את הקינוח: יוצקים בתחתית הכוס כמה כפות קרם ומפזרים מעל שכבה דקה של עוגיות טחונות.
- מכסים בשכבת קרם נוספת ומעליה מניחים שכבת תפוחים מקורמלים.
- חוזרים שוב על הפעולה באותו סדר.
- לפני ההגשה מניחים בכל כוס כדור סורבה קוקוס, מפזרים שבבי קוקוס קלויים ומגישים. שומרים בקירור.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי אפשר להחליף את הקרם קוקוס בחלב מרוכז?
כן, אפשרי.
כתוב פעמיים קופסת שימורים קרם קוקוס בשכבות קרם קוקוס, בכוונה?
נכון, זאת אינה טעות. קרם קוקוס אחד מופיע בסעיף 1 לאופן ההכנה ואילו הקרם קוקוס השני מופיע בסעיף 5. בהצלחה!