שילוב מפתיע: פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי

אם אתם אוהבים רעיונות מקוריים ויצירתיים באוכל - המנה הזו בול בשבילכם. פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי, נשמע מוזר אבל חכו שתטעמו!
אם אתם אוהבים רעיונות מקוריים ויצירתיים באוכל - המנה הזו בול בשבילכם. פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי, נשמע מוזר אבל חכו שתטעמו!
  • משה שגב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.2 קק״ל 2206.2 קק״ל
    פחמימות 274.3 גרם 1371.5 גרם
    שומן 242.1 גרם 1210.7 גרם
    נתרן 552.9 מ״ג 2764.4 מ״ג
    חלבון 245.0 גרם 1224.9 גרם
    סיבים תזונתיים 240.3 גרם 1201.7 גרם
    שומן רווי 240.6 גרם 1202.9 גרם
    כולסטרול 245.4 מ״ג 1227.0 מ״ג
    סידן 241.8 מ״ג 1208.8 מ״ג
    ברזל 239.0 מ״ג 1195.1 מ״ג
    אשלגן 248.5 מ״ג 1242.7 מ״ג
    אבץ 238.9 מ״ג 1194.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.2 קק״ל 2206.2 קק״ל
    פחמימות 274.3 גרם 1371.5 גרם
    שומן 242.1 גרם 1210.7 גרם
    נתרן 552.9 מ״ג 2764.4 מ״ג
    חלבון 245.0 גרם 1224.9 גרם
    סיבים תזונתיים 240.3 גרם 1201.7 גרם
    שומן רווי 240.6 גרם 1202.9 גרם
    כולסטרול 245.4 מ״ג 1227.0 מ״ג
    סידן 241.8 מ״ג 1208.8 מ״ג
    ברזל 239.0 מ״ג 1195.1 מ״ג
    אשלגן 248.5 מ״ג 1242.7 מ״ג
    אבץ 238.9 מ״ג 1194.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
משה שגב
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חוצים את העגבניות ופורסים אותן לפרוסות.
  2. מחממים סיר עם חמאה ומוסיפים פנימה את העגבניות וכן שום טרי קצוץ.
  3. מוסיפים לסיר רצועות דקות של פלפלים קלויים, מערבבים היטב ומבשלים על אש גבוהה.
  4. מוסיפים גם את השקדים ומערבבים, השקדים יקבלו גוון זהוב.
  5. שופכים לסיר את היין הלבן ומביאים לרתיחה במשך 3 דקות.
  6. כעבור 3 דקות מוסיפים את המים החמים, מערבבים, מרתיחים ומוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
  7. בשלב זה מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
  8. הגשה: מוזגים את הפסטה לקערה גדולה.
  9. קולפים את אבוקדו גליל וחותכים אותו לרצועות דקיקות.

    אבוקדו גליל
    אבוקדו גליל

  10. מפזרים את רצועות האבוקדו מעל הפסטה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ובוזקים כמה טיפות של שמן זית.
  11. מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שילוב מפתיע: פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות