שילוב מפתיע: פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי
אם אתם אוהבים רעיונות מקוריים ויצירתיים באוכל - המנה הזו בול בשבילכם. פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי, נשמע מוזר אבל חכו שתטעמו!
אם אתם אוהבים רעיונות מקוריים ויצירתיים באוכל - המנה הזו בול בשבילכם. פסטה אבוקדו עם חמאה ועגבניות שרי, נשמע מוזר אבל חכו שתטעמו!
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.2 קק״ל 2206.2 קק״לפחמימות 274.3 גרם 1371.5 גרםשומן 242.1 גרם 1210.7 גרםנתרן 552.9 מ״ג 2764.4 מ״גחלבון 245.0 גרם 1224.9 גרםסיבים תזונתיים 240.3 גרם 1201.7 גרםשומן רווי 240.6 גרם 1202.9 גרםכולסטרול 245.4 מ״ג 1227.0 מ״גסידן 241.8 מ״ג 1208.8 מ״גברזל 239.0 מ״ג 1195.1 מ״גאשלגן 248.5 מ״ג 1242.7 מ״גאבץ 238.9 מ״ג 1194.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.2 קק״ל 2206.2 קק״לפחמימות 274.3 גרם 1371.5 גרםשומן 242.1 גרם 1210.7 גרםנתרן 552.9 מ״ג 2764.4 מ״גחלבון 245.0 גרם 1224.9 גרםסיבים תזונתיים 240.3 גרם 1201.7 גרםשומן רווי 240.6 גרם 1202.9 גרםכולסטרול 245.4 מ״ג 1227.0 מ״גסידן 241.8 מ״ג 1208.8 מ״גברזל 239.0 מ״ג 1195.1 מ״גאשלגן 248.5 מ״ג 1242.7 מ״גאבץ 238.9 מ״ג 1194.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 441 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף חמאה
-
3 שיני שוםטריות
-
קלויים
-
חופן גפרורי שקדים
-
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
-
1/2 כוס מים חמים
-
חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה פסטה ספגטימבושלת במים רותחים, לפי הוראות יצרן
הגשה
אופן הכנה
- חוצים את העגבניות ופורסים אותן לפרוסות.
- מחממים סיר עם חמאה ומוסיפים פנימה את העגבניות וכן שום טרי קצוץ.
- מוסיפים לסיר רצועות דקות של פלפלים קלויים, מערבבים היטב ומבשלים על אש גבוהה.
- מוסיפים גם את השקדים ומערבבים, השקדים יקבלו גוון זהוב.
- שופכים לסיר את היין הלבן ומביאים לרתיחה במשך 3 דקות.
- כעבור 3 דקות מוסיפים את המים החמים, מערבבים, מרתיחים ומוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
- בשלב זה מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
- הגשה: מוזגים את הפסטה לקערה גדולה.
- קולפים את אבוקדו גליל וחותכים אותו לרצועות דקיקות.
- מפזרים את רצועות האבוקדו מעל הפסטה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ובוזקים כמה טיפות של שמן זית.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- חוצים את העגבניות ופורסים אותן לפרוסות.
- מחממים סיר עם חמאה ומוסיפים פנימה את העגבניות וכן שום טרי קצוץ.
- מוסיפים לסיר רצועות דקות של פלפלים קלויים, מערבבים היטב ומבשלים על אש גבוהה.
- מוסיפים גם את השקדים ומערבבים, השקדים יקבלו גוון זהוב.
- שופכים לסיר את היין הלבן ומביאים לרתיחה במשך 3 דקות.
- כעבור 3 דקות מוסיפים את המים החמים, מערבבים, מרתיחים ומוסיפים מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
- בשלב זה מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.
- הגשה: מוזגים את הפסטה לקערה גדולה.
- קולפים את אבוקדו גליל וחותכים אותו לרצועות דקיקות.
- מפזרים את רצועות האבוקדו מעל הפסטה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ובוזקים כמה טיפות של שמן זית.
- מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן