חזה עוף ברוטב ברביקיו עם טוויסט של מנגו
חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
- אודי ברקן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.4 קק״ל 2137.8 קק״לפחמימות 55.3 גרם 221.4 גרםשומן 15.6 גרם 62.3 גרםנתרן 856.0 מ״ג 3423.9 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.9 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.2 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסידן 80.4 מ״ג 321.6 מ״גברזל 8.6 מ״ג 34.3 מ״גאשלגן 951.7 מ״ג 3806.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות534
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 534.4 קק״ל 2137.8 קק״לפחמימות 55.3 גרם 221.4 גרםשומן 15.6 גרם 62.3 גרםנתרן 856.0 מ״ג 3423.9 מ״גחלבון 43.2 גרם 172.9 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.2 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסידן 80.4 מ״ג 321.6 מ״גברזל 8.6 מ״ג 34.3 מ״גאשלגן 951.7 מ״ג 3806.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 534 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לטבעות דקות
-
חופן מרווה(לא חובה)
-
1 שורש שורש ג’ינג’ר5 ס"מ שורש טרי, קלוף וחתוך לקוביות
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים בינונייםחריפים, קצוצים
-
1 כף פפריקה מעושנת
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית כורכום
-
1 כף זרעי שומראו אניס (לא חובה)
-
100 גרם רסק עגבניות
-
3 מנגו בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
2 כפות סירופ מייפל
-
3 כפות חומץ תפוחיםאו חומץ יין לבן
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 ליים בינונייםמיץ וקליפה מגוררת
-
1 כוס מים
עוף
-
2 כפות שמן זית
-
500 גרם חזה עוף שלםחתוך לקוביות
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים וחלוטים במים רותחים במשך דקה
הגשה
-
100 גרם פטריות שימג’י(לא חובה)
-
חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל במשך כ-4 דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים קלות.
- מוסיפים את המרווה, הג’ינג’ר והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים גם את התבלינים ואת רסק העגבניות וממשיכים בטיגון עוד 2 דקות.
- עכשיו מוסיפים את קוביות המנגו ויתר הרכיבים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד במשך 3-4 דקות.
- מצננים את התערובת היטב, ניתן לצנן בתוך הסיר.
- מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים למרקם חלק בתוכנית SPREAD שמיועדת לממרחים.
- מנקים קלות את הסיר, מחממים שוב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את קוביות העוף במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי החלוט ואת הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך 2 דקות, מוסיפים את הפטריות והכוסברה, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל במשך כ-4 דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים קלות.
- מוסיפים את המרווה, הג’ינג’ר והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים גם את התבלינים ואת רסק העגבניות וממשיכים בטיגון עוד 2 דקות.
- עכשיו מוסיפים את קוביות המנגו ויתר הרכיבים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד במשך 3-4 דקות.
- מצננים את התערובת היטב, ניתן לצנן בתוך הסיר.
- מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים למרקם חלק בתוכנית SPREAD שמיועדת לממרחים.
- מנקים קלות את הסיר, מחממים שוב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את קוביות העוף במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי החלוט ואת הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך 2 דקות, מוסיפים את הפטריות והכוסברה, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן