גבינה בולגרית
גרסת הספירלה: מאפה שבלולי מיני כנאפה לוהטים ומתוקים
איך לא חשבו על זה קודם? שבלולי מיני כנאפה מתוקים עם שיערות קדאיף, בצק פילו, תערובת גבינות משובחות וסירופ מתוק מתוק
כיכר לחם עם תוספת מפנקת: כיכר לחמניות חלב במילוי תרד וגבינות
לחמניות חלב ממולאות בכל טוב! מאפה מושלם עם גבינות רכות ותרד עדין לפתוח איתו ארוחה חגיגית או לקחת כשמתארחים!
תפוחי אדמה בתנור: קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים עם קיק מרענן!
נימוחים מבפנים ופריכים מבחוץ - רוצו מהר להכין את מנת קוביות תפוחי האדמה המפנקת והגישו עם גבינה בולגרית מרעננת!
הכי מושלם לחג: לחמניות גבינה כשרות לפסח
לחמניות גבינה מקמח תופח כשר, מושלמות כנשנוש קליל במהלך החג. אהוב במיוחד על הילדים, אבל ייחטף גם על ידי המבוגרים
תענוג מצופה: חציל מטוגן שלם ממולא בתערובת גבינות מופלאות
עזבו אתכם מחציל עם טחינה: חציל מטוגן עם מילוי של גבינות ובזיליקום, קריספי מבחוץ ורך מבפנים, מדובר כאן בכוכב השולחן!
חביטורטי: מתכון שהפך לויראלי מבית מירי כהן
חביטורטי זה מה שקורה כשמשדכים בין טורטייה לחביתה ומלא תוספות שוות. מדובר בארוחת צהריים זריזה וכיפית עם טעם של עוד
קרין גורן מפרצפת פרצופים – פרצופיצה שאפשר להכין עם הילדים
פרצופיצה - איזה שם מצחיק! קרין גורן מכינה פיצות אישיות קטנות ומקושטות בצורת פרצופים, עם תוספות לפי הטעם האישי של כל ילד
פטריות ממולאות גבינה ושמנת שהאורחים שלכם לא ישכחו!
מנה חגיגית של פינגר פוד קלה להכנה ומרשימה. פטריות ממולאות גבינה מתובלת וצנוברים, שאופים בתנור 10 דקות לפני שהאורחים מגיעים ואומרים וואו!
לביבות זוקיני משגעות לארוחת הערב או לבראנץ’
לביבות זוקיני ירוקות עם גבינה ופטרוזיליה, הכי כייף לפגוש אותן על שולחן ארוחת הערב, בסנדוויץ' לבית הספר או אפילו בבראנץ' השבת. כן, אפשר לאפות!
קנלוני גבינות ובטטות – כי מתכון מנצח לא מחליפים בחיים!
לנעמה פלד יש מתכון מנצח (ומושחת במיוחד) - זה שמצליח תמיד וגורף מחמאות ובמקרה גם מתאים לחג השבועות! קנלוני במילוי בטטה וגבינות משובחות שהאורחים שלכם לא ישכחו
בורקס מים אלוהי: סו בורק טורקי עם גבינות ותרד
בורקס מים טורקי אלוהי שכל ביס ממנו הוא חלום! סו בורק במילוי גבינות ותרד שיוצא עם ריח משגע מהתנור - קריספי מבחוץ ורך כמו ענן מבפנים
5:43
מאפינס פסטה פפרדלה וגבינות! תמרה אהרוני שוב משחקת אותה!
מאפינס פסטה עם תרד, עגבניות וגבינות טובות, מפגש פסגה בין פחמימות לירק וגבינות. על שולחן בראנץ' השבת או סתם לארוחת ערב, הצלחה מובטחת!

לעוד מתכונים