חלמון

ברד פודינג מקוראסונים עם רימונים שקדים

ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים

קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע
קרם ברולה אננס

ברולה אננס

ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!
מאפה דניש אוכמניות2

מאפה דניש אוכמניות

מאפה שיש בו הכל! גם אווריריות, גם מלית עשירה וטעימה וגם הוא עסיסי בטירוף. מסוג המאפים שאי אפשר להפסיק לאכול. בתאבון
קינוח פרווה: גביניות פרווה ב5 דקות הכנה

קינוח פרווה: גביניות פרווה ב5 דקות הכנה

כן אנחנו יודעים שזה נשמע לא אפשרי אבל אתם לא תאמינו כמה שזה דומה למקור, אף אחד לא ירגיש בהבדל! גביניות פרווה זה חד משמעית אחד הדברים הטעימים שתכינו וכל הטוב הזה בעשר דקות
מנה חגיגית של סלמון עטוף בבצק עלים

מנה חגיגית של סלמון עטוף בבצק עלים

מנה אישית של סלמון עטוף בבצק עלים, לקחנו את הטרנד צעד קדימה עם דג סלמון ואתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב זה יוצא! המנה הזו מתאימה גם למארחים וגם למתארחים
עוגת בנטו דובי2

עוגת בנטו דובי

כמה שאנחנו אוהבים את העוגות המדויקות והיפות של מיס פטל! מתכון של עוגת בנטו קטנה ומתוקה שאי אפשר לעמוד בחמידות ובמתיקות שלה. הטריק של לצפות את העוגה בוופלים טחונים זו בשורה אמיתית
חצ'פורי ביתי בנינג'ה גריל2

חצ’פורי ביתי בנינג’ה גריל

איך אנחנו אוהבים חצ'פורי! מי דמיין שאפשר להכין את השלמות הזאת בנינג'ה בכזאת מהירות? תהנו ממתכון טעים של בצק עם גבינה וביצה כי תכלס, לא צריך יותר מזה כלום
עוגת שיפון

עוגת שיפון אוורירית וגבוהה

עוגת שיפון אוורירית וגבוהה, כזאת שמרגישה כמו ענן והיא נשמרת טרייה ועסיסית גם אחרי שלושה ימים. תהנו ממתכון קליל וטעים לצד הקפה והתה שלכם
עוגיות פקאן וקרמל

עוגיות פקאן וקרמל

מחפשים את העוגייה המושלמת לנשנש לצד הקפה? קבלו מתכון של עוגיות פקאן וקרמל שהכינה עדי מרום שיגרמו לכם רק לרצות מהן עוד ועוד
בראוניז גבינה ופירות יער

בראוניז גבינה ופירות יער לשבועות

אחד הקינוחים היפים והטעימים שיצא לכם לאכול – בראוניז גבינה עם פירות יער, מתכון קל להכנה שההצלחה שלו מובטחת. חג שמח!
קרמשניט אישי עם טריק

קרמשניט אישי עם טריק

לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי

אצבעות בריוש במילוי קרם לוז

אצבעות בריוש במילוי קרם לוז: אם אתם אוהבים לאפות ובא לכם להשקיע בקינוח מטורף זה בדיוק מה שאתם מחפשים. וואו כמה שהאצבע הזו מושקעת, עשירה וטעימה! בתיאבון
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים