עלי מנגולד
מרק דגים מרוקאי
מרק דגים מרוקאי הוא החלום הרטוב של כל אחד שחוזר הביתה מיום חורפי. מרק הדגים עשוי ציר דגים, מלא בירקות שורש, חומוס ותבלינים. ממש מרק דג הזהב!
אוכל של סבתא – קובה חמוסטה במרק חמצמץ
במיוחד לימי החורף - זה הזמן למרק קובה! קבלו מתכון לקובה חמוסטה, כדורים מושלמים מבורגול וסולת במילוי בשר טחון במרק לימוני חמצמץ. מתכון בריא וטעים מאוד!
8:44
קציצות בקר ברוטב לימוני עם אפונה של אהרוני
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין קציצות בקר ברוטב לימוני שאי אפשר לעמוד בפניו. מוסיפים לרוטב אפונה, מנגולד ועשבי תיבול ונהנים ממנה בריאה ומזינה
הבצק עשוי ממוצרלה! הפתעות מוצרלה במילוי מנגולד
אמלי פינק מכינה מנה מפתיעה ומקורית שמתאימה בול לחג השבועות! "שקיות הפתעה" עשויות מגבינת מוצרלה, ממולאות בתערובת מנגולד ושמנת, עם גרגירי פלפל ירוק ושום
10:12
חולקים מנה – פיתה עיראקית עם לאבנה וירקות צלויים
מחפשים מנה ראשונה כיפית לאירוח חלבי, שכיף לחלוק בין כל האורחים? ישראל אהרוני מכין פיתה עיראקית עם לאבנה וירקות צלויים שכיף לגלגל ולאכול בתיאבון
הסלט של שגב – פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד
משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
מנגולד ממולא בעוף, אורז ועשבי תיבול ברוטב לימוני
מנגולד ממולא בעוף אורז ועשבי תיבול ברוטב לימוני - בגרסה בשרית או בגרסה טבעונית, המנה הזו מושלמת לאירוח או לארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה
5:38
מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד
אושר אידלמן מלמד אתכם איך להכין מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד שאפשר להכין ביחד עם הילדים. מנה מרשימה לאירוח חלבי בשבועות ובכלל
פשוט תולשים – בורקס קופים עם גבינות ושלל ירוקים
מאפה "פטנט" שמחבר בין בורקס למאפה שבוצעים עם הידיים (כי מי בכלל צריך סכין?), במלית גבינות בולגרית ותבור ובתוספת מנגולד וזעתר שמוסיפים צבע, טעם וריח משגעים!
חלומו של כל שולחן חג: קיש מנגולד מפנק
שלומי נבון במתכון מושלם לאירוח בשבועות - קיש מנגולד עשיר וטעים, עם גבינת עיזים ורוטב רויאל, השילוב המושלם של מרקמים וטעמים על בצק פריך ונימוח
הפשטידה שתרצו לידכם בשולחן: פשטידת גבינות ומנגולד
אין כמו להתחיל ארוחה במנה קלילה של מאפה טרי עם עלי מנגולד וגבינת שמנת, פטה וצהובה הנמתחת בכל ביס. פשטידה עשירה ופשוטה להכנה שכולם יזללו בתאווה מסביב לשולחן
המוח המרוקאי של רותם בן מויאל – תרתיי משמע!
בכל בית מרוקאי אוכלים תבשיל מוח, ולא רק בחגים. רותם בן מויאל משדרג את המתכון המסורתי ומכין תבשיל מוח עגל, ללא בישול מקדים, עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק - מוח של מרוקאי או לא?

לעוד מתכונים