שמרים יבשים

מבשר על בואו של חג פורים: קולצ’ה בוכרי מלוח

שבוע לפני פורים ביתו של רון יוחננוב מתמלא בריח המבשר על בוא החג. קולצ'ה - המאפה הבוכרי המלוח של סבתא של רון שעובר מדור לדור מגיע אליכם הביתה
שבלולי שמרים. צילום: רות אופק

שושני שמרים במילוי וזיגוג פררו של רות אופק

תמיד חלמתם על השילוב של עוגת שמרים והשוקולד המושלם פררו רושה? רות אופק תגשים לכם את החלום עם המתכון שלה לשושני שמרים במילוי פררו שוקולד ובזיגוג פררו לבן
ויטרושקי- גביניות מהמטבח הרוסי. צילום: רון יוחננוב

איך אומרים ברוסית אני אוהב אותך? ויטרושקי!

פשוט להתאהב - רון יוחננוב בגרסתו לויטרושקי ממתכון רוסי פופולרי. גביניות בצורת לב עשויות מבצק שמרים בריוש, מלית גבינה ופטל מלמעלה שגם מבוגרים וגם ילדים יאהבו
פיסלדייר: מאפה שמרים עם כרשה וגבינה

פיסלדייר – מאפה שנשמע כמו קללה ונטעם כמו אהבה

פיסלדייר - מאפה שמרים עם כרשה וגבינה מהמטבח הצרפתי. לחם שטוח המזכיר פוקאצ׳ה, בציפוי נדיב של כרישה, גבינה וארטישוק. הולך מעולה עם סרט רומנטי וכוס יין לבן

את הלחמניות האלו חייבים להכין: לחמניות ממולאות בממרח קינדר של קרן אגם!

לחמניות אווריריות ורכות ממולאות בממרח קינדר שלא תצליחו להפסיק לזלול! תגידו יפה להתראות לסנדוויץ' עם שוקולד ותתכוננו להתמכר לגרסה המשודרגת של קרן אגם

הכי שועלות שיש! לחמניות שיבולת שועל וצימוקים

בא לכם לחמניות קצת אחרות לבראנץ' או לארוחת העשר בבית הספר? אלה הלחמניות בשבילכם! לחמניות קצת מתקתקות בגלל הדבש והצימוקים, טעימות עם ריבה, גבינה וגם בלי כלום
לחם אוזבקי. צילום: רון יוחננוב

רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ: הלחם האוזבקי

מפחדים משמרים? רון יוחננוב מלמד להכין לחם אוזבקי שטוח, קל וטעים שישדרג לכם את שולחן השבת. רך כמו ענן מבפנים וקריספי מתפצח מבחוץ. את זה בבקשה!
פיצה

במקום להזמין – להכין! בצק פיצה מושלם כמו באיטליה

מתכון לבצק פיצה בקלי קלות! במקום להזמין, תתחילו להכין! לשים, מחכים, מורחים, מפזים ומניחים איזה תוספת שאוהבים. כן זה פשוט כמו שזה נשמע

מה מקבלים כשמערבבים את המטבח האשכנזי יחד עם הערבי? קטאייף עם סביצ׳ה דג!

איך משדכים בין אוכל ערבי לאוכל אשכנזי? מכינים קטאייף מהמטבח הערבי ווריאציה על הדג מלוח האשכנזי, ומקבלים קטאייף עם סביצ׳ה דג. ביס מושלם, מיוחד וטעים
מוח עגל עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק

המוח המרוקאי של רותם בן מויאל – תרתיי משמע!

בכל בית מרוקאי אוכלים תבשיל מוח, ולא רק בחגים. רותם בן מויאל משדרג את המתכון המסורתי ומכין תבשיל מוח עגל, ללא בישול מקדים, עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק - מוח של מרוקאי או לא?
לחמניות קוקוס מתוקות

בוקר מהחלומות עם לחמניות קוקוס מתוקות

רוצים לשדרג את הלחמניות הביתיות שלכם? לכו על לחמניות קוקוס מתוקות. לחמניות רכות ואווריריות, עם ארומה וטעם עדינים של קוקוס וחמאה מומסת
באנים במילוי שניצל טופו

איך מכינים לחמניות באן מושלמות? קבלו מתכון שיהפוך אתכם לקיסרים!

תמיד רציתם לדעת כיצד להכין באן כמו במסעדות האסיאתיות? נטע לויה חקרה ומצאה את המתכון של הבאן המושלם עם כל הטיפים והטריקים. הפעם היא מגישה אותו במילוי שניצל טופו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים