אוסובוקו עגל

מבשלים עם המפונים: מרק חרירה של יהודית חימי

יהודית חימי המקסימה מקרית שמונה שפונתה למלון סטאי כנרת מכינה ביחד עם שף המלון מרק חרירה מרוקאי עם טריק להסמכה
טבית בשר בסמארט ליד1

טבית בשר בסמארט ליד

ארוחה שלמה בסיר אחד - טבית בשר מעולה מאוסובוקו ומח עצם, תבשיל חורפי מושלם לסופ"ש! להכין ברבע שעה ולזלול בכיף
חמין מרוקאי קלאסי1

חמין מרוקאי קלאסי

המתכון היחיד שאתם צריכים של חמין בחורף הזה - חמין מרוקאי קלאסי עם טריק שישמור על כל המרכיבים עם טעמים ייחודיים
לחם ממולא בבשר אוסובוקו מפורק

לחם ממולא בבשר אוסובוקו מפורק

מנה חגיגית, יפה, מושקעת והכי חשוב- טעימה בטירוף! לחם ממולא אבל אחר. כדורים ממולאים בבשר מפורק עטוף בבצק פריך משמן זית. זו לגמרי המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בחג הקרוב
אוסבוקו. צילום: אסי רוז

סדר קטן עם מנה גדולה: אוסובוקו בתנור

פסח מתקרב ואסי רוז מגלה לנו את הדרך הסודית שלה לתבשיל האיטלקי - אוסבוקו, בכמה דקות עבודה שלכם והתנור יעשה את השאר שהשולחן יהיה מלא בשפע ואהבה
אוסובוקו עגל ביין אדום ושומר

אוסובוקו עגל ביין אדום ושומר

תבשיל איטלקי עשיר בטעמים של חורף. אוסובוקו עגל שמתבשל ארוכות עם ירקות ויין משובח, ברוטב אדום ועסיסי, מושלם לארוחת משפחתית חגיגית.