בוש קאבר דסקטופ

לחם ממולא בבשר אוסובוקו מפורק

מנה חגיגית, יפה, מושקעת והכי חשוב- טעימה בטירוף! לחם ממולא אבל אחר. כדורים ממולאים בבשר מפורק עטוף בבצק פריך משמן זית. זו לגמרי המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בחג הקרוב
מנה חגיגית, יפה, מושקעת והכי חשוב- טעימה בטירוף! לחם ממולא אבל אחר. כדורים ממולאים בבשר מפורק עטוף בבצק פריך משמן זית. זו לגמרי המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בחג הקרוב
  • איתי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.5 קק״ל 3562.6 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 386.2 גרם
    שומן 12.1 גרם 169.0 גרם
    נתרן 87.9 מ״ג 1231.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 128.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 92.2 מ״ג 1290.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.5 קק״ל 3562.6 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 386.2 גרם
    שומן 12.1 גרם 169.0 גרם
    נתרן 87.9 מ״ג 1231.1 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 128.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 92.2 מ״ג 1290.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור

אכלתי את הכדורים האלו בקרנבל של בשר והתאהבתי! אני זוכר שמעטפת הבצק הייתה דקה, פריכה משמן זית והבשר היה מושלם. ניסיתי לשחזר את המנה ונראה לי שהצלחתי. תהנו!

טיפ ממני: אתם יכולים לאפות את הבצק חצי מהזמן, ולהשלים את החצי השני ממש סמוך לארוחה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

שקדים


אופן הכנה

  1. לוקחים את האוסובוקו ומניחים אותו בסיר שמיועד לבישול בתנור יחד עם תפוח עץ, שום, פלפל גרוס, ענף רוזמרין, יין, מים ומכניסים לתנור למצב טורבו על 180 מעלות לשעתיים.
  2. לאחר שעתיים מורידים את הטמפרטורה ל150 מעלות וממשיכים לבשל לעוד כשעתיים.
  3. לאחר שנועצים מזלג ורואים שהבשר רך, מוציאים את הבשר מהסיר יחד עם תפוח עץ וכמה יחידות של שום רך.
  4. מפרקים בעזרת כפות הידיים או בעזרת 2 מזלגות את הכל לתערובת אחידה.
  5. במחבת צורבים את השקדים יחד עם רכז הרימונים לדקה ומוסיפים לתערובת הבשר. מערבבים, טועמים ומוספים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  6. מכדררים את הבשר ל14 כדורים בגוגל פינג פונג.
  7. בזמן שהבשר בתנור מכינים את הבצק: שמים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה. 3 דקות ראשונות המיקסר יהיה על עוצמה נמוכה ואז הגבירו את המיקסר לעוד 7 דקות של לישה.
  8. מתפיחים את הבצק כ40 דקות או לילה במקרר.
  9. מרדדים את הבצק דק בעובי של 1 סנטימטר, מסדרים את הכדורים במרווחים שווים ובעזרת גלגלת או סכין חדה פורסים את הבצק לריבועים (כך שכל קציצת בשר תשב על ריבוע של בצק).
  10. סוגרים את הבצק, עוטפים אותו בבשר ולבסוף מכדררים אותו כדי שתהיה אחידות.
  11. מניחים את הלחמניות בתבנית עם שמן זית בנדיבות ואופים על 180 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה קלה! בשלב הזה הבצק יספוג את השמן, יהפוך להיות פריך (חשוב לא להזהיב את הבצק יותר מידי, שישאר טיפה בצבע לבן כדי שלא יתייבש)
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם ממולא בבשר אוסובוקו מפורק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות