מים מינרליים
דרך מתוקה להתרענן בבית: קרטיב אבטיח וקיווי בשני צבעים
קרטיב אבטיח מפירות אמיתיים שעושים בבית, טבעי ובריא ללא צבעי מאכל, בטעמי אבטיח וקיווי. גם המבוגרים וגם הילדים יהנו מפינוק מתוק ומרענן
15:06
להכין פיתה כמו אייל שני: המתכון הסודי של ‘מזנון’ – פיתה עם כבדי עוף
הפיתה של אייל שני היא סנסציה בינלאומית. קצב הירקות מגיש את המנה האייקונית שלו במסעדות במלבורן, וינה, פריז וניו-יורק. אבל האם אפשר להכין אותה גם בבית? דניאל רגבי יצא במסע לפענוח המתכון הסודי למנת הדגל של מסעדת 'מזנון'
0:56
שניים במתכון אחד: מרק עוף קלאסי שהוא גם ציר למגוון תבשילים!
מתכון פשוט ומצוין למרק עוף קלאסי שהכי מזכיר טעמים של בית! את המרק אפשר גם להקפיא ולהפשיר לפי מנות וגם להשתמש כציר עוף ביתי למגוון תבשילים
פולנטה קרמית ומנחמת כשבא להתפנק בלי מאמץ
קרם פולנטה מהירה להכנה, במרקם חלומי שמתקבל הודות לחמאה חלב וגבינת פיקורינו שגם נותנת לקרם טעם משגע. פינוק אמיתי ב10 דקות עבודה
מרק בטטה פיקנטי עם שיבולת שועל
חורף חם מביא איתו מרקים סמיכים, טעימים ומלאים כל טוב. מרק בטטה פיקנטי הוא בדיוק מרק כזה, טעים להפליא, קטיפתי ומלא בריאות.
האם אכילת אגוזים בריאה כמו שאומרים? ואיך כדאי לאכול אותם נכון?
אמרתם ט"ו בשבט, אמרתם אגוזים! ים שמיר הנטורפתית מסבירה לנו איך הכי נכון לאכול אותם כדי לספוג את תכונותיהם בצורה הטובה ביותר וגם שיטה מעולה ובריאה לקלייה ביתית
מרק עגבניות בלקני עם קוסקוס ותרד
לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
מרק בצל צרפתי במרקם קטיפתי
יש קלאסיקות שאף פעם לא נמאסות: מרק בצל צרפתי עם יין לבן ותיבול תימין ריחני. שי-לי ליפא מציגה את המתכון הכי קל ופשוט ולמרק המושלם הזה
מיץ גזר, תפוחים וג’ינג’ר עם הפתעה
מיצי בריאות כבר מזמן הפכו לחלק בשגרת היום של כולנו. שי-לי ליפא מכינה מיץ גזר עם תפוחים וג'ינג'ר ומוסיפה לו קוביות קרח מפתיעות במיוחד
פחזניות פיקורינו מלוחות
מכורים לעוגיות גבינה מלוחות? המתכון הבא לגמרי בשבילכם! פחזניות פקורינו מלוחות רכות ואווריריות שלא תוכלו להפסיק לנשנש. שדרוג מטורף מכל מה שהכרתם