רקע הנמל מעודכן

אגאדשי טופו או אגדה שהיא טופו

אגאדשי טופו, אחת המנות האהובות והפופולריות של המטבח היפני מגיעה אליכם למטבח. ציר עשיר בטעמים עם קוביות טופו פריכות זה לפעמים כל מה שצריך כדי להרגיש במסעדה
אגאדשי טופו, אחת המנות האהובות והפופולריות של המטבח היפני מגיעה אליכם למטבח. ציר עשיר בטעמים עם קוביות טופו פריכות זה לפעמים כל מה שצריך כדי להרגיש במסעדה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.7 קק״ל 706.8 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 134.3 גרם
    שומן 1.9 גרם 7.8 גרם
    נתרן 128.2 מ״ג 512.9 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.6 מ״ג 42.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 94.7 מ״ג 378.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.7 קק״ל 706.8 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 134.3 גרם
    שומן 1.9 גרם 7.8 גרם
    נתרן 128.2 מ״ג 512.9 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.6 מ״ג 42.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 94.7 מ״ג 378.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל יפני
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציר


אופן הכנה

  1. מכינים את הציר: מערבבים בסיר קטן את כל מצרכי הציר, מקלפים וקוצצים את הג’ינג’ר, מוסיפים אל הנוזלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כ-10 דקות.
  2. מוציאים את פטריות השיטאקה מהציר, קוצצים גס ומחזירים אותן.
  3. מטגנים: מייבשים את הטופו היטב בנייר סופג, וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  4. מניחים קורנפלור בקערה, מוסיפים את הטופו ומערבבים עד שכל הקוביות מצופות קורנפלור היטב מכל הצדדים.
  5. במקביל מניחים נייר אפייה עגול בסיר, יוצקים שמן קנולה לטיגון עמוק ומחממים על להבה בינונית.
  6. מכניסים מחצית מהטופו אל השמן החם ומטגנים כ-5 דקות, עד שהקוביות מזהיבות, מוציאים את הטופו לקערה מרופדת בנייר סופג וחוזרים על הפעולה עם שארית הטופו.
  7. מגישים: מחלקים את הציר לקערות אישיות, מניחים מספר קוביות טופו מטוגנות בתוך הציר ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגאדשי טופו או אגדה שהיא טופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות