אגאדשי טופו או אגדה שהיא טופו

אגאדשי טופו, אחת המנות האהובות והפופולריות של המטבח היפני מגיעה אליכם למטבח. ציר עשיר בטעמים עם קוביות טופו פריכות זה לפעמים כל מה שצריך כדי להרגיש במסעדה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הציר: מערבבים בסיר קטן את כל מצרכי הציר, מקלפים וקוצצים את הג’ינג’ר, מוסיפים אל הנוזלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כ-10 דקות.
  2. מוציאים את פטריות השיטאקה מהציר, קוצצים גס ומחזירים אותן.
  3. מטגנים: מייבשים את הטופו היטב בנייר סופג, וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  4. מניחים קורנפלור בקערה, מוסיפים את הטופו ומערבבים עד שכל הקוביות מצופות קורנפלור היטב מכל הצדדים.
  5. במקביל מחממים סיר עם שמן קנולה לטיגון עמוק על אש בינונית.
  6. מכניסים מחצית מהטופו אל השמן החם ומטגנים כ-5 דקות, עד שהקוביות מזהיבות, מוציאים את הטופו לקערה מרופדת בנייר סופג וחוזרים על הפעולה עם שארית הטופו.
  7. מגישים: מחלקים את הציר לקערות אישיות, מניחים מספר קוביות טופו מטוגנות בתוך הציר ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 176.4 קק״ל 705.7 קק״ל
פחמימות 32.7 גרם 130.9 גרם
שומן 1.1 גרם 4.5 גרם
נתרן 239.8 מ״ג 959.1 מ״ג
חלבון 7.0 גרם 28.0 גרם
סיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 13.4 מ״ג 53.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 85.8 מ״ג 343.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody