אגרול מטוגן תוצרת בית מדפי אורז

מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

טיגון חצי עמוק

אופן הכנה

  1. מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את הכרוב, הגזר והנבטים כ-5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
  2. מוסיפים את הסויה והשומשום, מערבבים ומצננים.
  3. ממלאים קערה במים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. מכינים את האגרולים: מכניסים דף אורז למים ומשאירים ל-20 שניות עד שהוא מתחיל להתרכך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  5. שמים בשליש התחתון של הדף את תערובת הירקות, מקפלים את השוליים הצדדיים למעטפה ומגלגלים. ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
  6. מטגנים את האגרולים במחבת בשמן חם עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מגישים עם שומשום, בצל ירוק ורוטב סויה.

    אגרול פשוט תוצרת בית מדפי אורז. צילום: אפיק גבאי
    אגרול פשוט תוצרת בית מדפי אורז. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 86.0 קק״ל 860.1 קק״ל
פחמימות 6.1 גרם 61.0 גרם
שומן 6.7 גרם 66.8 גרם
נתרן 138.1 מ״ג 1380.8 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 25.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 6.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 52.6 מ״ג 526.3 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 12.4 מ״ג
אשלגן 286.1 מ״ג 2860.6 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody