אוזני המן במילוי בשר: מושלמות למשלוח מנות מלוח

אוזני המן במילוי בשר! כמו שילוב בין העוגייה לפורים ובין בורקס בשר. מבטיחים שלא תוכלו להפסיק לנשנש, אז נסו להשאיר קצת לאורחים
אוזני המן במילוי בשר! כמו שילוב בין העוגייה לפורים ובין בורקס בשר. מבטיחים שלא תוכלו להפסיק לנשנש, אז נסו להשאיר קצת לאורחים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.8 קק״ל 4403.9 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 290.4 גרם
    שומן 8.3 גרם 292.0 גרם
    נתרן 130.8 מ״ג 4578.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 145.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 1075.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 321.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 82.8 מ״ג 2898.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 27.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    126
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 125.8 קק״ל 4403.9 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 290.4 גרם
    שומן 8.3 גרם 292.0 גרם
    נתרן 130.8 מ״ג 4578.7 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 145.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 1075.0 מ״ג
    סידן 9.2 מ״ג 321.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 82.8 מ״ג 2898.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 27.9 מ״ג
    סגור

אם אוזני ההמן יצאו לכם מהאוזניים, זה כי עדיין לא ניסיתם את המתכון הזה של אוזני המן במילוי בשר, שהוא לא רק חגיגי אלא גם מתפקד כמנה ראשונה מושלמת לפורים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים במיקסר יחד את כל החומרים ומעבדים עד שמקבלים עיגול בצק אחיד.
  2. אוספים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה מנוחה במקרר.
  3. מכינים את המלית: מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים 7 דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים שום ובשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומתפרק לפירורים.
  5. מוסיפים עגבניות ומטגנים עוד 2 דקות.
  6. מסירים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה, צנוברים, פירורי לחם, מלח, ופלפל ומערבבים.
  7. מקררים מעט את התערובת, מוסיפים חלמון וצנוברים ומערבבים.
  8. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  9. מכינים אוזני המן: מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי 3-4 מ”מ.
  10. קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול ומניחים במרכז כף מהמלית.
  11. מקפלים למשולשים ומשאירים מעט פתוח במרכז כך שהמלית תבצבץ.
  12. מניחים את אוזני ההמן על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה.
  13. מברישים את הבצק בביצה טרופה.
  14. אופים 18 דקות עד שאוזני ההמן מזהיבות.

    אוזני המן במילוי בשר
    אוזני המן במילוי בשר. צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.

הערות

  • אפשר לקשט בצ'ילי אדום קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן במילוי בשר: מושלמות למשלוח מנות מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    שרה

    האם ניתן להקפיא את אותם מוכנות?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

    Avatar
    הדס

    האם אפשר להשתמש בשמן במקום הנטורינה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להמיר את הנטורינה בשמן, או בחמאה. היתרון של הנטורינה זה המרקם שלה, סמיכה יותר משמן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות